USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани просять відремонтувати вулиці, на яких ніколи не було асфальту

23 Червня 2016 20:02
Мешканці кількох вулиць обласного центру закликають лучан підтримати їх у боротьбі за благоустрій району.

Про це йдеться на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

"Одна з них - це вулиця Попова. Вона знаходиться у районі підприємства ТОВ Ремторгпостач, що пов'язане з рухом великого вантажного транспорту. Це погіршує стан дороги, особливо в літньо-осінній період.

Житлова забудова вулиці - це приватний сектор, тобто одно- і двоповерхові будинки. Серед мешканців люди поважного віку і також молодь. На вулиці ніколи не було асфальту (забудова з 50-х років). З подібною проблемою зіткнулися й мешканці вулиць, прилеглих до Попова (Нестерова, Нахімова, Степана Кривенького, колишня Фрунзе).

Поки що тільки Попова знаходиться у списку планових ремонтних робіт, які передбачаються у 2016 році. Але ситуація залишається без змін і ремонтні роботи навіть не почалися. Протягом багатьох років мешканці вулиць зверталися з проханням до урядовців, щоб відремонтувати дорогу, але безрезультатно. Їхні заяви і телефони не принесли очікуваного відгуку. Мешканці цього куточка знову ж звертаюся з проханням до міської ради - модернізувати покриття цих вулиць.

З проханням підтримати лучан, які проживають у цьому районі і проголосувати за ремонт дороги звертаються його мешканці. Живемо у XXI столітті. Час на зміни", - пише Тетяна Вонсовська.

Підтримати петицію можна ТУТ. Наразі її підписали 84 людини з 300.

До кінця збору підписів залишилось 4 дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ліля Показати IP 23 Червня 2016 21:43
А ще є в районі Львівської вулиця Павлова. Скільки вона існує асфальту там не було, років 20 назад вапняком "якось" було посипано. Скільки мешканці не звертались - ніякої реакції, а там всього 20 будинків, в яких переважно проживають люди похилого віку. Минулого року підписи збирали в сотий раз. І буде як завжди - безрезультатно. Кривицький обіцяв..... Шиба обіцяв........ Можливо Романюк допоможе.
Катерина Показати IP 23 Червня 2016 22:25
Такий стан доріг майже по всьому місту, де є приватний сектор, до прикладу Дубнівський масив, там вулиці не бачили асфальту відколи побудовані будинки. Чомусь влада міста вважає, що приватний сектор повине сам собі робити асфальтове покриття. Писали на Відкрите місто, як завжди тільки обіцянки.
Бандери Показати IP 23 Червня 2016 23:12
Коли тротуари на вул.БАНДЕРИ прокладете??
Лучани Показати IP 24 Червня 2016 16:54
Краще коли зовсім не ремонтують, а не так як на вулицях Кармелюка і Пржевальського - зробили асфальт на половину вулиць, а другу половину зруйнували вщент. Дуже цікаво куди поділася половина асфальту? вкрали і продали? чи може навколо прокуратури кладуть, бо страх втратили вже зовсім.
Стефаника Показати IP 24 Червня 2016 18:32
А вул Стефаника? пів дороги є асвальт, а далі нема.. теж требо зробити!!!
Житель Показати IP 24 Червня 2016 19:00
А в теремно, на вул.мисливська, народних дружинників. Тут в місті асфальту немає, не те що в районних центрах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus