USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Лучани просять встановити дитмайданчик в районі Кічкарівки

17 Травня 2016 08:00
Лучани просять встановити дитячий майданчик в районі вулиці Кічкарівка.

Відповідну громадську ініціативу зареєстрували на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

«У зв'язу з відсутністю дитячих майданчиків в районі Кічкарівка, а також багатоповерхових будинків (тільки приватні будинки), відсутні парк чи сквер, тобто місця, де можна зробити дитячий майданчик. Волонтери Креативного простору «Озерний вітер» запропонували встановити майданчик саме на території креативного простору, що знаходиться в центрі району Кічкарівка та відкритий для всіх мешканців міста та дітей. Там вже є пісочниця, човни та газон для дітей. Дитячий майданчик зробить дане місце повноцінним дитячим простором», - йдеться у тексті громадської ініціативи.

Статті витрат: ігровий комплекс, гойдалки на пружині, карусель, стінка для лазіння, дитячий тунель.

За станом на 16 травня ініціатива набрала 37 голосів.

До кінця голосування залишилося 6 днів.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що понад 50 громадських проектів мешканців Луцька беруть участь у міському конкусі громадських ініціатив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus