USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани просять знести сітілайт, що обмежує видимість. Фото

23 Квітня 2020 08:44
Сітілайт, що неподалік пішохідного переходу на вулиці Кравчука в Луцьку, необхідно знести, оскільки він обмежує видимість водіїв і пішоходів.

Таку петицію зареєстрував 22 квітня Веніамін Лихач. Підписати її можна за посиланням.

Чоловік вказав, що цей сітілайт обмежує видимість пішоходів і водіїв, що несе небезпеку, зокрема, у зв’язку з розташуванням поблизьких шкіл.

«Прошу підтримати ініціативу по знесенню сітілайту, що знаходиться на пішохідному переході на вулиці Кравчука, 13. Цей сітілайт обмежує видимість пішоходів та водіїв, поблизу знаходяться школи №25 та 21», – зазначив лучанин.
Відзначимо, аби петицію розглянули, за 15 діб вона має зібрати як мінімум 300 підписів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Че Показати IP 23 Квітня 2020 09:13
На Карпенка Карого навпроти Там Таму на переході стійка білборду обмежує видимість осіб, які знаходяться на острівці. На перехресті Шопена Огієнка, яке є аварійно небезпечним, встановили мультимедіа білборд, який обмежує увагу водіїв. Міська рада, ви чим думаєте, коли погоджуєте дозволи на розміщення зовнішньої реклами?
Лучанин до Че Показати IP 23 Квітня 2020 10:49
Згідний. Але ви пишете запитання до міської ради в коментарі на порталі новин???
До Че Показати IP 23 Квітня 2020 09:38
Смішний ти, як мале пиво ! При наданні дозволів на розміщення реклами не думають, а рахують !
Виборець Показати IP 23 Квітня 2020 09:46
Вся реклама під контрольом
Здоровий глузд Показати IP 23 Квітня 2020 09:58
Луцьк з тими білбордами потроху перетрорюється на якісь "мавп"ятник". Я розумію, що гроші місту треба якось заробляти, то може повчіться СПОЧАТКУ у своїх польських (німецьких, румунських і т.д.) коллег? Пропозицій - безліч. В Польщі левлва доля щтрафів щодо порушення ПДД, громадського поряду іде у МІСЦЕВУ казну. В Луцьку на Автостанції (це ж громадьську місце !) курять хто хоче, коли хоче і де хоче. Штрафів - НУЛЬ. Водіі - відсотків 80 - не пристебнуті паском безпеки. ВІдсотків 50 - розмовляють по мобільному під час руху. Штрафів -НУЛЬ. То в нас засобів реєстраціі не вистачає, то поліція реорганізовується, то ще якась біда....Або ми розумово відсталі, або ліниві, або байдужі до свого співіснування в місті......30 років державі ! Скільки ще чекати ?
ага до Здоровий глузд Показати IP 23 Квітня 2020 11:54
В Польщі нікому навіть в голову не прийде викинути сміття з балкону чи через кватирку-мабуть потрібно навести лад в своіх головах !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus