USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лучани скаржаться на нестабільну роботу системи «МАК»

4 Травня 2017 08:00
Останніми днями спостерігаються неполадки в роботі трекінг-сервісу луцьких маршрутних таксі «МАК».

Про це лучанин пан Олександр розповів Інформаційному агентству Волинські Новини у рубриці «Повідомити новину».

З його слів, всі вихідні сервіс МАК, що надає GPS-дані маршрутних таксі Луцька, працює не те що з перебоями, а майже працює взагалі.

«Проблеми з доступністю почалися ще в середу (26.04) ввечері, в один із наступних днів робота ніби відновилась, але лише частково, оскільки доступними для моніторингу залишились менше половини маршрутів міста Луцька.

Проте навіть таке "щастя" тривало недовго - практично всі вихідні сайт недоступний. Чи варто казати, що в таких умовах жоден з існуючих додатків не може працювати, як задумано. Виникає лише одне питання - за що платяться чималі гроші компанії "Візор", яка "надає" даний сервіс.

А це - щонайменше 190 грн. щомісяця в розрахунку на одну маршрутку, які опосередковано оплачують лучани, адже всі витрати перевізників закладені у тариф. Не всі автобуси їздять з увімкненим GPS-трекером, так тепер замість покращення сервісу після підвищення тарифів на перевезення, лучани отримали повну відсутність можливості дізнатись, де знаходиться потрібна їм маршрутка», - каже лучанин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Василь Показати IP 4 Травня 2017 08:16
Це правда. Скажу більше - по вечорах, після 21-22 години система «МАК» практично ніколи не працює, вже кілька місяців. Маршрутки або не відображаються зовсім або відображаються некоректно - наприклад, показує що маршрутка №1 їде біля ЦУМа, на ній час 18.30, хоча насправді на годиннику 22.15 (Зависає чи як це у них називається)
Олександр до Василь Показати IP 4 Травня 2017 10:27
В цей час насправді залишається дуже мало маршруток, на деяких рейсах вони взагалі в таку пору припиняють їздити. А МАК просто показує застарілі дані. Якщо користуєтесь на андроїді - нещодавно з'явилась чудова альтернатива - "CityBus Луцьк". Там немає проблеми з "фантомними" маршрутками, плюс є чимало інших переваг (наприклад, обране, пошук маршрутів та ін.). Щоправда, даний додаток теж залежить від роботи МАК, оскільки це єдине джерело даних по моніторингу за маршрутками Луцька
... Показати IP 4 Травня 2017 08:47
Підтримую!!!!, давно знаю цю нік**** компанію та її неякісні послуги!!!!
.... Показати IP 4 Травня 2017 08:49
Саме в цей час показує лише 1/4 маршрутів тай з них половина маршрут номер 100. хто знає куди їде цей диво маршрут?!=)
Олександр до .... Показати IP 4 Травня 2017 10:31
Це якийсь тестовий, чи що. Часом і за нормальної роботи він проскакував, а вчора частину маршруток з різних маршрутів з незрозумілої причини "перенесли" на 100-й
Юрій Показати IP 4 Травня 2017 09:03
Такі проблеми залишаться і надалі, доки буде співпраця з Візором. Це компанія, яка живе ще в минулому столітті, де взагалі немає сучасного підходу до роботи та менеджменту. Точніше, там немає ніякої роботи та менеджменту. Протягом кількох місяців там працював мій знайомий,розповідав про тамтешні порядки. Більше кількох місяців там ніхто не затримується, бо немає жодних перспектив, у власника немає жодного зацікавлення у розвитку компанії.
Лучанин Показати IP 4 Травня 2017 09:17
повертаємо назад ціну за проїзд в 3 гривні і все запрацює.Скільки можна дурити простих людей?
Джедай Показати IP 4 Травня 2017 09:35
МАК - для макак! Справжнім джедаям та хрінь не потрібна!
Смл Показати IP 4 Травня 2017 10:21
Мак Луцьк не всі шофер невлючає. А треба серозно і правду вкючити . Навіть тролейбуси нема маку
? Показати IP 4 Травня 2017 12:42
Бажають маку, а наркоманів, які теж його бажають- наказуюить, Див, також; https://www.volynnews.com/news/society/my-pamiatayemo-luchan-klychut-na-istorychnu-hodynu/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus