USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани скаржаться на водіїв, які відбирають у них тротуари

22 Липня 2016 08:15
Через водіїв, які паркуються на тротуарах, пішоходи у Луцьку змушені ходити по проїжджій частині.

Про таку проблему повідомляють на платформі «Відкрите місто».

«Пішохідна доріжка шириною в 1 м по вулиці 8 Березня. Чому маленькі діти, або мамочки з візочками мають ризикувати своїм життям та життям своїх дітей, обходячи таких горе-водіїв по проїжджій частині! А водії, які в той час їдуть по дорозі, обурено сигналять, бо що це ж неприпустимо ходити там, де їздять машини, а паркуватись там, де ходять пішоходи, виходить саме те, що треба?» - йдеться в зверненні лучан.

Натомість, як зазначає автор, в даному випадку на іншій стороні дороги було достатньо місця для того, щоб припаркуватися. Натомість, коли водієві зробили зауваження, той у відповідь лише обурився: «Ну а куди я мав стати».

«А от мене більше цікавить, щоб моя дитина, ідучи додому, не вибігала на проїжджу частину, обходячи таких паркувальників, тому що водій навіть вільного сантиметру на тротуарі не залишив! Дуже хочеться спитати, куди дивиться наша доблесна поліція, проїжджаючи повз таких водіїв декілька разів на день?», - цікавиться автор звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ЧОМУ Показати IP 22 Липня 2016 08:34
треба конкретно ставити запитання патрульним поліцейським, які скора замість своєї роботи будуть водити дитячі кружки по дисатках і в початкових класах))))))))))Неодноразово вони висказуються що їм невистачає людей натомість для піару їм вистачає і часу і людей і ресурсів а робота почекає))))
лучанин Показати IP 22 Липня 2016 09:17
Яка влада,така і громада.Найменший штраф для водія повинен бути_тридцять тисяч.Не погасив в п"ятиденний термін,зростає в п"ять разів.Ще не погасив,посвідчення водія лишається на п"ять років.А для лигарів за кермом_посвідчення відбирається довічно,його дані заносяться в Базу,що він ніколи вже не отримає його,а автомобіль поліція _під реалізацію.20%від реалізації поліції,решта_лигарю.Інакше наглота буде їздити де хоче,ставити де йому потрібно,бо п"ять метрів він не пройде,особливо мандели,які не вчились,а купили посвідчення,будуть дальше вбивати людей будучи п"яними за кермом і т.д.Ще одну новину потрібно ввести на законодавчому рівні:Щоб поліцай мав право виписувати штраф і квітанцію вставляв під "двірники",як це практикується в Європі,зокрема в Угорщині з вісімдесятих років.Тільки самими жорстокими методами можна хоч чуть-чуть зрушити цю проблему,інакше буде ще гірше.Народ п"є і нагліє.
Джек. Показати IP 22 Липня 2016 09:36
Треба зробити парковки і навчити людей ходити по трутуарам де їм предостатньо місця,а водіїв ставити машини де треба.
Лондон Показати IP 22 Липня 2016 09:38
Треба авто щоб ьуло менше а то вже скоро у магазини туалети будуть з автівками пертися. Я наприклад тільки на природу авто дружини їзджу і все а по місту громадський транспорт і ноги. А то і забруднення і мами і пенсіонери не мають можливості ходити і діт і з колясками і т.д. Міська рада зверніть на це увагу!!!!
Крук Показати IP 22 Липня 2016 09:42
В чому проблема? Набираєте 102, хай розбираються.
Людмила до Крук Показати IP 22 Липня 2016 10:13
Громадський транспорт зупиняється за метри від зупинки. Автобуси брудні
вовк Показати IP 23 Липня 2016 18:15
цвяшком шкрябнути по дверях от і вся наука бидлові. Хам по своїй природі окультурненню мало підлягає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus