USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Лучани відвезли допомогу в Піски: там одні руїни

6 Лютого 2015 09:02
«Добровольці в Пісках не втрачають бойовий дух», - волонтер Іван Бощук розповів про поїздку на Схід

Так, 1 лютого 2015 року автомайданівці відвезли чергову партію допомоги бійцям на Схід.
Як розповів активіст ГО «Автомайдан України» Іван Бощук, везли «гуманітарку» бійцям 44-ої бригади, а також традиційно в Піски - ДУКу.

Серед речей, які відправили хлопцям, – спальники, військова форма, теплі речі, буржуйки продукти харчування, медикаменти, дитячі листи з Великоомелянівської школи, подарунки та багато іншого.

Чоловік зазначає, що дорога була довгою і складною.

Піски схожі на руїни

По дорозі в Піски нас зупинили військові. Чекали ми 3-4 години. Тоді якраз тривала військова операція наших хлопців. Було дуже темно, але на щастя, доїхали нормально. Наші хлопці порекомендували нам заночувати, бо їхати вночі під обстрілами дуже небезпечно. Бійці розповідають,що обстріли почастішали. Та і те, що я бачив до Нового року в Пісках, дуже відрізняється від того, що зараз. Побачене неприємно вражає. Багато важливих об`єктів поруйновано. Деякі взагалі знищено. Я не знаю, скільки там людей залишилося.

Там лише добровольчі батальйони

В Пісках перебувають лише добровольці. Хлопці не збираються здаватися, не втрачають бойовий дух, але як ситуація буде розвиватися надалі, - невідомо. Вороги глушать спеціальною установкою мобільний зв`язок, тому буває так, що хлопці залишаються практично без зв`язку.

Повернення додому

Коли ми вже були в Карлівці, до нас зателефонував наш знайомий боєць з 28-ої бригади.

Там наші волиняни. Ми їм теж відвезли допомогу. Були вражені тим, що ми так добре комунікуємо між собою і дякували за те, що постійно допомагаємо. Дорогою додому в нас зламалася автівка. На щастя, все завершилося добре. І ми знову у рідному Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus