USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучани збиратимуть речі для дітей з Криму та Сходу

6 Червня 2014 18:00
Для дітей, які переселилися на Волинь зі Сходу України та Криму, активісти та волонтери збиратимуть речі. Всі, хто прийде на місце зустрічі, зможуть поспілкуватися з дітками та їх батьками. Збір речей буде відбуватися в неділю, 8 червня. Початок – 15.00 у Луцькому зоопарку.

Про це пише Вероніка Федосова-Цибульська у мережі Фейсбук.

«Мамочки та татусі! У неділю, на свято Трійці, запланований благодійний збір речей для діток-переселенців зі Сходу України та Криму, які зараз перебувають у Луцьку та Волинській області. Допомагати приємніше особисто та «з рук в руки» - тому ви зможете познайомитись з цими дітками під час прогулянки у Луцькому зоопарку», - йдеться у повідомленні.

Речі прийматимуть з 15.00 в зоопарку. Там же можна буде поспілкуватись з пані Маргаритою та пані Тетяною - координаторами переселених до Волині сімей.

Список речей, які дуже допоможуть облаштувати побут наших маленьких українців під час їх змушеного переселення:

- одяг для хлопчиків віком від 2 років і далі;

- одяг для дівчаток віком від 2 до 14 років;

- взуття різних розмірів; книги, дитячі іграшки і ігри та інше для забав;

- вологі серветки дитячі;

- рідке мило дитяче.

Що ж до м’яких іграшок, то часто люди відмовляються їх приймати, адже вони можуть стати збудниками алергії.

«Часто запитують про м’які іграшки: вони є пилозбирачами та алергенами. Тому їх часто відмовляються приймати. Але м’які іграшки із вдячністю прийму я - для підопічних цуценят та собак, що перебувають у мене та граються на дресирувальному майданчику. Список речей може доповнюватись - але поки що, мами та татусі, відкривайте ваші шафи - і зробіть корисну та благородну справу! P.S. Єдине прохання - приносити лише ЧИСТІ речі», - пише Вероніка Федосова-Цибульська

Організатори акції - Клуб власників домашніх тварин «Вуса, лапи, хвіст» та Луцький зоопарк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 6 Червня 2014 20:30
если там будут мамы, можно и деньгами помочь, кто сможет...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus