USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани намагалися день не курити

20 Квітня 2010 12:49
У обласному центрі деякі магазини та ларьки не продавали цигарок – продавці долучилися до всеукраїнської акції День здоров’я.

Заступник луцького міського голови Анатолій Пархом’юк розповів, що протягом 7-17 квітня в місті боролися за здоровий спосіб життя під гаслом Всесвітньої організації охорони здоров’я «1000 міст – 100 життів». Допомагали організовувати акцію Комітет фізичної культури і спорту міськради та міський Департамент молодіжної політики і спорту.

«Хочу подякувати підприємцям та підприємствам, які цього дня не продавали цигарки. Приміром, гіпермаркет «Там-Там» пожертвував своєю немалою виручкою і не продавав тютюнові вироби», - сказав Анатолій Пархом’юк. Проте він додав, що невеличкі кіоски біля шкіл таки продавали цигарки і не приєдналися до акції.

Довідково:

Всесвітній день здоров'я відзначається щорічно 7 квітня - у день створення Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) в системі ООН - спеціалізованої установи, що координує глобальні дії із боротьби з хворобами. У цей день тисячі людей відзначають важливість здоров'я для продуктивного і щасливого життя.

Щорічно у цей день ВООЗ користується нагодою для підвищення обізнаності щодо якоїсь важливої теми глобальної охорони здоров'я.

У цей день і протягом всього року ВООЗ організує міжнародні, регіональні заходи. Темою цьогорічного Всесвітнього дня здоров’я була урбанізація і здоров’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus