USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Перевізника з Луцька покарали через відсутність таблички«Не курити»

15 Жовтня 2013 17:13
До луцького перевізника Держспоживінспекція застосувала адміністративно-господарську санкцію. Серед виявлених порушень – відсутність у салоні автобуса таблички «Не курити».

Про це повідомив власкор IA ZIK.

За інформацією виконувача обов’язків начальника інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області Володимира Горішного, його підлеглі провели перевірку в господарюючого суб’єкта Луцька, який надає послуги пасажирського автомобільного транспорту.

«Встановлено, що у салоні автобуса відсутня необхідна доступна, достовірна та своєчасна інформація про: загальну пасажиромісткість із зазначенням окремо кількості місць для сидіння пасажирів; напис «Не курити»; позначення місць розташування вогнегасника та аптечки», – стверджує Горішний.

Окрім того, під час контрольної перевірки правильності розрахунків за надані пасажирські послуги водій не видав розрахунковий документ установленої форми – квиток.

Приписом господарюючого суб’єкта зобов’язано усунути зазначені недоліки. Припис інспекції виконаний. За виявлені порушення винну особу притягнули до адміністративної відповідальності. До господарюючого суб’єкта застосували адміністративно-господарську санкцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
споживач Показати IP 15 Жовтня 2013 18:53
Мало дали: треба було ще оштрафувати за відсутність табличок: "Не пісяти", "Не какати", "Голосно не пукати", тощо. ВН, чому не написати просто: Держспоживінспекція ДЕРЖАВНИМ коштом займається ДУРНЕЮ (не сказати гірше).
Лучанин Показати IP 15 Жовтня 2013 20:24
А чому тільки одного перевізника? Квитки не видають всі 100% окрім автобусів ЛПЕ де є кондуктора. А таблички теж в деяких як-небудь написані.
макс Показати IP 16 Жовтня 2013 21:37
Хіба нас вважають дебілами, які не знають, що автобусом можна ЇХАТИ, а не палити, пісяти, трахатись?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus