USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани стали більше скаржитися

18 Серпня 2009 18:34
Від початку нинішнього року на службу «15-80» надійшло 10,6 тисячі скарг від мешканців обласного центру. Торік цей показник становив 7,7 тисячі звернень. Про це йшлося під час наради з керівниками підприємств, установ та організацій міста з питань забезпечення життєдіяльності міста у вихідні та святкові дні 21-25 серпня 2009 року, – інформує 18 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Аналізуючи ці цифри, заступник луцького міського голови Борис Сорока зауважив, що, мабуть, служби, які забезпечують життєдіяльність міста, «працюють не так, як вимагає час». Зокрема, на сферу ЖКГ наскаржилося 2,4 тисячі лучан проти 863 за аналогічний період минулого року. Пан Сорока порадив керманичам комунальних підприємств задуматися над такими показниками.
 
На проблеми із водопостачанням скаржилися 1,3 тисячі жителів Луцька, із світлом – 140, із ліфтами – 190 тисяч скарг «дісталося» іншим організаціям. Головний еколог Луцька розповів, що 40 % звернень громадян носять повторний характер. Він зауважив, що існує ряд адрес, де проблеми не вирішують роками.
 
Скаржаться лучани і на ситуації, що виникають через утримання будинків. На МЖК надійшло 779 скарг, на ЖКП № 3 – 610. Почастішали підтоплення будинків проспектах Соборності та Грушевського, вулицях Кравчука та Огієнка. Пан Сорока не без обурення розповів про неузгодженість між службами, адже іноді ті розбираються, мовляв, чия вода затопила підвальне приміщення і хто її має відкачувати, а в цей час – страждають люди.
 
Також заступник луцького міського голови Борис Сорока зауважив, що за останні два тижні побільшало скарг і на недостатню температуру гарячої води. І хоча кількість звернень щодо ситуації із ліфтами зменшилася, проте, за словами пана Сороки, «вона не є задовільною».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus