USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанин із друзями 22 дні провели у небезпечній велоекспедиції

1 Листопада 2015 12:57
1300 кілометрів та 10 перевалів Індійських Гімалаїв подолали велосипедисти із Черкас та Луцька. Черкащани Олексій Страшко та Максим Одноволик разом із лучанином Олександром Оришком 22 дні провели у небезпечній велоекспедиції, - інформує Hromadske.tv Черкаси.

Нагадаємо, нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що лучанин підкорив Індійські Гімалаї. Пропонуємо деталі поїздки.

– Насправді, знайти охочих приєднатися до експедиції було складно. Необхідний був досвід тривалого перебування в горах та досвід велопоходів, – каже Олексій.

Велосипедист, гірськолижник та мандрівник Максим Одноволик зізнається, що Індія – одне з найулюбленіших його місць у світі. Також серед знакових мандрівок в – поїздки до Кенії, Танзанії та Занзібару.

– Я одразу погодився поїхати з Олексієм, коли він мені запропонував. Це була вже третя моя поїздка в Гімалаї. Взимку я там катався на лижах, і мені було дуже цікаво побачити, який вигляд мають ці ж гори вліку, - розповідає Максим.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у розгорнутому інтерв’ю лучанин Олександр Оришко розповів, як із однодумцями шукали «північне сяйво». Альпіністу, майстеру спорту та затятому мандрівникуОришку вдалося вирушити у лижний похід на північ Скандинавії.

Крім того, на рахунку у лучанина подорожі до понад 40 країн світу. Оптиміст по життю він повернувся нещодавно з далекої Індії. Разом із друзями він подолав 1100 кілометрів на велосипедах північчю Індії, побував на другому найвищому автомобільному перевалі у світі (5360 м).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus