USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лукашенко з Путіним полетять на Далекий Схід обговорювати Україну

10 Квітня 2022 16:15
Олександр Лукашенко їде до президента Росії Володимира Путіна 12 квітня, щоб святкувати День космонавтики, на зустрічі обговорюватимуть Україну.

12 квітня Путін та Лукашенко прилетять на космодром Східний та оцінять перебіг його будівництва. Космодром розташований на Далекому Сході в Амурській області, інформує Кореспондент.

Після зустрічі заплановано пресконференцію.

«Звичайно ж, у журналістів накопичилося до Путіна та Лукашенка безліч питань. Йтиметься і про ситуацію в Україні. Білорусь хотіла б виступити одним із гарантів безпеки, цю ідею підтримує і Москва», - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров 8 квітня запропонував, щоб Білорусь була серед країн-гарантів безпеки України.

Раніше Володимир Путін у розмові з білоруським диктатором Олександром Лукашенком заявляв «про позитивні зрушення» у переговорах з Україною: «Там є певні такі зрушення, як мені доповіли переговорники з нашого боку».

Читати ще: «Фюрер» Путін з петлею на шиї: ультрас «Легії» розгорнули банер на підтримку України

А Лукашенко заявив, що провів в Україні «спецоперацію» зі звільнення громадян Білорусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
луцьк не спить Показати IP 10 Квітня 2022 16:52
ботоксний пиздити буде бульбаша в бункері
Оксана Показати IP 10 Квітня 2022 17:00
путін пишеться з маленької букви так само як росія тобто кацапи. Не потрібна ця толерантна грамотність.
Нострадамус Показати IP 10 Квітня 2022 17:33
Лукашенко піде посцяти в туалет, відкриє не ті двері і випаде над Байкалом. А кабіна літака з Путіним, який пролітатиме над Біробіджаном, розгерметизується від попадання трьохлітрового слоїка з огірками, який з балкона запустить тьотя Сара !
Микола Степанович Показати IP 10 Квітня 2022 18:40
Разом відвідають алтайський бункер в Ташанті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus