USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьк на карантині: черги біля перукарень та кава на літніх майданчиках

12 Травня 2020 16:15
На позачерговій сесії Луцькради, вслід за рішенням уряду, проголосували за пом’якшення карантину з 11 травня. З цього дня запрацювали літні тераси кафе і ресторанів, перукарні та салони краси, стоматполіклініки, непродовольчі магазини.

Відтак у Луцьку відкрилися літні майданчики окремих кафе та ресторанів, а деякі ще готуються до відкриття, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Не більше двох людей за столиком, дистанція у півтора метра, відсутність паперового меню, натомість – написи на дверях, антисептики при вході та персонал в масках і рукавичках: лише так можуть працювати літні тераси закладів харчування.

Лучани радіють, адже нарешті можуть не лише взяти страви та напої із собою, а й посидіти за столиком у кафе на свіжому повітрі.

Читати ще: «Це якісь шизофреніки писали». Чи готові ресторани і салони краси відкритися з 11 травня за новими правилами

Неабиякий ажіотаж у салонах краси та перукарнях. Проте під час карантину дозволено приймати клієнтів лише за попереднім записом. Клієнти тішаться, що нарешті можуть подбати про зовнішній вигляд. Натомість персоналу доводиться звикати до нових тимчасових правил роботи: працювати в масках і рукавичках, стежити, щоб вистачало антисептиків, а клієнти дотримувалися дистанції.

Тож місто потроху виходить із карантину, але відвідувачів у кафе та перукарнях ще не дуже багато, адже рух громадського транспорту ще не відновили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus