USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцьк налагоджує співпрацю з Підгайцями

1 Червня 2017 11:25
Луцька міська рада створить спільну комісію з Підгайцівською сільською радою Луцького району задля тісної співпраці та реалізації проектів. Організацією процесу займеться секретар Луцької міськради, виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Про це йшлося під час пленарного засіданні 24-ої сесії Луцької міської ради 31-го травня.

На розгляд депутатів винесли Проект рішення «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад Луцька та Підгайцівської сільської ради Луцького району Волинської області».

Зі слів директора департаменту економічної діяльності Олександра Озіновича, це вже другий крок до співпраці з приміськими населеними пунктами.

«Цим рішенням депутати нададуть дозвіл виконувачу повноважень Луцького міського голови Ігорю Поліщуку розпочати роботу щодо співпраці. Зокрема, створити комісію та підготовку договорів. Це вже другий крок до співпраці з приміськими територіями, раніше подібну роботу розпочали з Прилуцькою сільрадою», - доповів посадовець. Зауважимо, що Прилуцька сільська рада надіслала лист до обласної архітектури, щоб в майбутньому перспективному плані Волині передбачити Прилуцьке в складі однієї громади з Луцьком.

Так, за ініціативу співпраці з Підгайцівською сільською радою більшість проголосували «За».

Відповідно до пояснювальної записки проекту рішення, прийняття рішення дозволить врегулювати відносини правового, економічного, соціального та організаційного характеру щодо співробітництва між територіальними громадами.

Співробітництво планують проводити у формі реалізації спільних проектів.

Також ухваленим рішенням депутати уповноважили секретаря міської ради, виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука утворити спільну робочу комісію та організувати підготовку проектів договорів про співробітництво.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 1 Червня 2017 13:30
Замічено, що як тільки підгайцівський сільський голова Семенюк пробує налагоджувати співпрацю з міською радою (а це спроба №2), то в селян щось таки та й погіршиться. За першої спроби "співпраці" замінили маршрутки №30 на скотовозки №251. Якість перевезення різко знизилась (проїзд подорожчав з 3 -х до 5-ти грн, маршрутки переповнені і не відслідковуються в системі МАК, машини старі розбиті з дірками, латками, салони незручні). А що обміняють тепер? Під словом "співпраця" нікому нічого незрозуміло: скільки віддадуть чого і кому? Хто скільки відмиє грошей? В перспективі Семенюку цікаво бути сільським головою тільки в с. Крупі, а Підгайці спихнути для Луцька. І нехай тоді Луцьк перекладає браковану бруківку на всіх тротуарах в Підгайцях, на вкладанні якої Семенюк відмив чималі гроші, зализує рани села.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus