USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьк відвідає віце-президент Європейської Атлетики

22 Жовтня 2015 13:52
У листопаді до України приїде почесний віце-президент Європейської Атлетики (ЄА) Карел Пільний. Про це стало відомо під час Конвенції Європейської легкоатлетичної асоціації, яка відбулася минулого тижня у Лозанні (Швейцарія).

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини президент Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ), перший заступник міністра молоді і спорту України Ігор Гоцул, Карел Пільний відвідає Конференцію ФЛАУ, яка відбудеться 21 листопада у Луцьку, огляне відреконструйований стадіон «Авангард», дасть свою професіональну оцінку щодо його готовності чи не готовності до прийому європейських змагань. Також Карел Пільний проведе майстер-клас для керівників регіональних федерацій.

Нагадаємо, що за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Луцьк уже прийняв один важливий старт – Командний чемпіонат України серед юніорів. Серед планів ФЛАУ також проведення в травні 2016 року чемпіонату України з легкої атлетики, на якому розігруватимуться путівки на Олімпійські Ігри в Ріо-де-Жанейро 2016 року.

- Пана Пільного добре знають українські любителі легкої атлетики – він неодноразово у нас бував, допомагав, консультував ФЛАУ з різних питань, - розповідає Ігор Гоцул. - Раніше він відповідав в ЄА за Східну Європу. Чехія, президентом Федерації легкої атлетики якої він був, вдало подолала шлях трансформації своєї системи спорту і легкої атлетики, зокрема від радянської до європейської моделі.

Раніше ІА Волинські новини повідомляло про те, що у квітні 2106 року на реконструйованому стадіоні «Аванград» відбудеться міжнародна матчева зустріч з легкої атлетики, у якій змагатимуться спортсмени з 4 країн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus