USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцьк чекає доступне житло?

13 Жовтня 2008 15:01
Луцький міський голова Богдан Шиба припускає можливість розгляду на одній із наступних сесій Луцької міськради питання, пов’язаного з будівництвом доступного житла. Про це він розповів під час особистого прийому 13 жовтня, – інформує репортер «Волинських Новин».
Пан Шиба зазначив, що у місті вже майже готове положення щодо будівництва доступного житла. Градоначальник обласного центру Волині стверджує, що «ми це робимо на свій страх і ризик», тому, що в Україні практично відсутнє законодавство щодо цього нагального питання.
Зокрема, існують проблеми щодо відповідної загальнодержавної програми. Крім того, перешкоди створює фінансова нестабільність у державі, оскільки міська влада Луцька планує частково відшкодовувати відсотки по банківських кредитах на придбання житла.
Богдан Шиба припускає, що, десь через місяць, на сесії Луцькради можна очікувати розгляд питання щодо доступного житла у місті. Крім того, за словами міського голови, вже зводиться один «доступний» багатоквартирний будинок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus