USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Луцьк долучиться до кампанії «Година Землі-2009»

12 Березня 2009 17:36
Серед 76-ти міст, що долучилися до кампанії «Година Землі-2009», – й обласний центр Волині. Про це 12 березня інформують «Волинські Новини».
 
Як повідомляє сайт Луцької міської ради, 76 міст у 62 країнах світу, у тому числі Київ, Львів, Одеса, а тепер і Луцьк, уже долучилися до кампанії «Година Землі-2009», що проводиться Всесвітнім Фондом Природи. Кампанія, що має на меті залучити більш ніж мільярд людей у 1000 містах по всьому світу, закликає громадськість, бізнес-організації та урядові структури вимкнути світло всього на одну годину у суботу 28 березня о 20.30, щоб об’єднатися для підтримки дій проти зміни клімату. У 2009 році у «Годині Землі» повинна взяти участь і Україна, адже ми також є частиною світу, частиною рішення.«Година Землі» повинна продемонструвати безпрецедентну солідарність світової спільноти, що звертається до лідерів держав усього світу, які зустрічатимуться в Копенгагені у грудні 2009 року, із закликом прийняти нову глобальну домовленість про заходи щодо боротьби зі зміною клімату.Ініціатива вимкнення світла була започаткована у Сіднеї в 2007 році як кампанія із розвитку громадської свідомості. За минулі два роки кампанія значно поширилася і на цей момент включає 76 міст, що готові вимкнути світло у 2009 році. Серед міст, які вже долучилися до проведення «Години Землі», – Лос-Анджелес, Лас-Вегас, Лондон, Гонк-Конг, Сідней, Рим, Маніла, Осло, Кейптаун, Москва, Варшава, Лісабон, Сінгапур, Стамбул, Мексико, Торонто, Дубаї та Копенгаген.О 20.30 в суботу 28 березня 2009 весь світ стане свідком того, як найвідоміші пам’ятки планети опиняться в темряві, щоб продемонструвати підтримку рішучих дій у боротьбі зі зміною клімату. Серед визначних світових пам’яток будуть знеструмлені найвища у світі будівля-готель в місті Дубаї – Бурдж Дубай, найвища в Америці вежа – Вежа CN у Торонто, Вежа Федерація у Москві та палац Квірінал у Римі – офіційна резиденція Президента Італійської Республіки Джорджіо Наполітано. Скай Тауер в Окленді – найвища вежа у Південній півкулі, разом з символами Австралії – вітрилами Будинку Опери в Сіднеї, та символом Південної Африки – Столовою горою в Кейптауні вимкнуть своє яскраве освітлення, щоб долучитися до «Години Землі-2009».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus