USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцьк і Ковель – лідери. По сумах боргів із виплати зарплати

10 Березня 2009 15:14

Заступник голови Волинської ОДА Василь Байцим 10 березня обговорив із мерами трьох волинських міст ситуацію із виплатою заборгованості по заробітній платі на місцевому рівні після відповідної загальнодержавної селекторної наради, – повідомляє репортер «Волинських Новин».

 
Пан Байцим розповів, що, за оперативними даними станом на сьогодні, в області існує заборгованість із виплати зарплатні на суму 11 мільйонів 664 тисячі гривень. 62 % із цієї суми заборгували економічно активні підприємства. Існує заборгованість у структурах державної і комунальної форм власності.
 
Найбільше боргів із зарплати – у місті Луцьку (понад 7 мільйонів гривень) й у місті Ковелі (понад 1 мільйон гривень). В обласному центрі найбільшим боржником є ВАТ «Луцький картонно-руберойдовий комбінат», а у Ковелі – 3 будівельні підприємства.
 
Щодо «Луцького КРК», то Василь Байцим порадив розпочати процедуру банкрутства. Луцький міський голова Богдан Шиба зазначив, що влада Луцька «думає через земельні відносини повпливати». Ситуацію щодо двох ковельських будівельних структур-боржників міський голова Ковеля Сергій Кошарук назвав складною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus