USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Луцьк: сезон почався вдало, але тепло ще не всім

25 Жовтня 2011 12:31
Опалювальний сезон у Луцьку розпочався вдало, стверджує міський голова Микола Романюк.
Про це він розповів під час оперативної наради у луцькій мерії 25 жовтня.
За словами градоначальника, керівництво «Луцьктепла» загалом впоралося зі своїми обов’язками. Однак, зазначив Романюк, треба тісніше співпрацювати із ЖЕКами, адже працівники ДКП фізично не встигають обслуговувати все місто.
Так, за інформацією мера, чимало лучан скаржилося на те, що у їхніх помешканнях були «не розповітрені батареї», хоч опалювальний сезон уже офіційно розпочався.
Романюк також нагадав, що 14 жовтня виникла серйозна аварія на тепломережі на проспекті Перемоги, 7. Як наслідок, без гарячого водопостачання лишились мешканці Привокзального району , загалом 523 квартири.
«Більш ефективно потрібно працювати у цьому напрямку. Люди не повинні страждати», – зауважив мер.
Тим часом нарікань щодо відсутності теплопостачання впродовж останніх двох тижнів було багато – відзвітувала під час оперативки начальник відділу звернень громадян Лариса Карп’як. Вона додала: «Тому більшість викликів щодо розповітрення системи затримувалась до двох діб, однак сьогодні мешканці окремих будинків звертаються щодо пониження параметрів опалення. Це мешканці будинків на вулиці Липинського, 2 та Арцеулова, 15».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
немер Показати IP 25 Жовтня 2011 12:56
наскільки вдало розпочався опал.сезон судити мабуть мешканцям, а ось те що Луцьктепло зашилось з роботами конкретно - це факт, і гроші з жеків забрали за обслуговування внутрішніх теплових мереж і нічого не зробили за літо тоже факт, а як завжди "хто вср..ся - невістка"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus