USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька команда учасників АТО здобула перемогу на Кубку Нескорених в Києві

29 Січня 2019 08:00
26–27 січня 2019 року в Києві відбувся Всеукраїнський турнір з футзалу «Кубок Нескорених» серед учасників АТО, які отримали поранення. Команда з Луцька «Волинь YES» стала переможцем змагань.

Про це повідомляє Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Протягом цих двох днів на базі Національного університету оборони України ім. І.Черняхівського та Центрального спортивного клубу Збройних сил України в рамках проведення програм реабілітації захисників України через спорт, за ініціативи Уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Вадима Свириденка, відбулись ці змагання. Організатори «Кубку Нескорених» — Національна рада спортивної реабілітації захисників України, Міністерство оборони України, Федерація футболу України, Асоціація футзалу України, Міністерство молоді та спорту України, Міністерство соціальної політики України.

У Всеукраїнському турнірі з футзалу взяли участь команди: «Волинь YES» (м. Луцьк), «Черкаські козаки» (м. Черкаси), «Поліська січ» (м. Рівне), «Пурпурові серця» (м. Київ), «ФК Кропивницький» (м. Кропивницький), «Легіон АТО» (м. Київ).

За результатам змагань переможцем стала команда «Волинь YES», ІІ місце зайняла команда «ФК Кропивницький», ІІІ місце - «Черкаські козаки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus