USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцька міліція закликала батьків уважніше контролювати дітей

7 Грудня 2013 15:40
Луцький міський відділ кримінально-виконавчої інспекції посилив профілактичні заходи у школах із запобігання вчиненню правопорушень, - повідомили у ДПтС України у Волинській області.

Так, спільно з Луцьким центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для трьох 5-их класів ЗОШ №1 цими днями проведено захід щодо запобігання вчинення насильства в сім’ї та старшими учнями над дітьми. Старший інспектор Луцького міського відділу КВІ Ольга Власюк та працівник Луцького центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана Луців провели профілактичну бесіду із дітьми, продемонстрували відеоролик на цю тему.

У загальноосвітній школі №25 старший інспектор Луцького МВКВІ Ольга Власюк провела бесіди з батьками учнів та учнями 6-7-их класів на тему вчинення адміністративних правопорушень, бійок, крадіжок. Вона наголосила на потребі посиленні контролю з боку батьків за поведінкою дітей після уроків, у вихідні дні та контролю за колом друзів.

Інспектори Луцького МВКВІ Ольга Власюк та Ірина Павловська спільно з інспекторами ВКМСД Луцького МВ УМВС України у Волинській області провели профілактичні бесіди із учнями 5-их класів ЗОШ № 23 щодо відповідальності за вчинення правопорушень та злочинів щодо підробки документів, підготовки вибухів, підпалів та інших дій, які загрожують загибелі людей або іншими тяжкими наслідками.

Для вчителів, батьків та дітей було детально роз’яснено суть адміністративних, кримінальних правопорушень та порядок застосування покарань за їх вчинення.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus