USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька міськрада збільшила перелік вулиць, які ремонтуватимуть цьогоріч

30 Березня 2017 17:48
Цьогоріч у Луцьку додатково відремонтують близько десяти вулиць. На це з бюджету планується виділити майже 17 мільйонів гривень.

Доповнення переліку об'єктів капітального ремонту вулиць оприлюднив секретар Луцької міської ради Ігор Поліщук, який відучора є виконувачем обов'язків міського голови.

Рішення про розширення списку вулиць депутати прийняли на 21 сесії Луцькради, яка відбулася 29 березня.

Ігор Поліщук дав доручення представникам департаменту ЖКГ постійно контролювати ремонт цих доріг. Адже, відзначив він, на тих об’єктах, де добре контролювали, асфальт не сходить з першим снігом.

Своєю чергою, у коментарі він зазначив, що до додаткового переліку потрапили вулиці, які перебувають в критичному стані, або вулиці в центральному і прилеглих районах міста, інформує Конкурент.

Зі слів секретаря, він дав доручення підготувати на позачергову сесію проект рішення про виділення фінансування на ремонт згаданих вулиць із вільних залишків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ен Показати IP 30 Березня 2017 21:43
а Ківерцівську від Мотору до Аеродрому хтось бачив? там до осені танком не проїдеш!!!
Анонім Показати IP 30 Березня 2017 23:13
А двір вул привокзальна 1 це страшне ті бабусі з дідусями не те що пройти не можуть а на своїх палочках як з шистом перепригують доречі в о міського голови міг би просто зранку вийти з свого будинку де він живе чи раніше проживав і зайти в цей двір це будинок де Почта Блище до мосту
русиш Показати IP 31 Березня 2017 12:08
Франка.....а до 4а всё идеально? Франка от Винниченка до Шевченка надо!!!!!!
русиш Показати IP 31 Березня 2017 12:11
В одних и тех же ямах ,заметьте, каждый год бабло отмывают,чрти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus