USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відремонтують дорогу, на якій ніколи не було асфальту

9 Липня 2018 14:54
У приватному секторі відремонтують дорогу, на якій ніколи не було твердого покриття. На вулиці Гущанська в Луцьку запланували провести ремонт вже цього року й оголосили тендер на «ProZorro».

Замовником виступив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, вартість робіт передбачена в сумі 1,3 млн грн.

У коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини директор департаменту Юрій Крась розповів про метод виконання робіт.

«Там передбачено зробити ремонт дорого методом напівпросочування бетонною емульсією. Таким способом ми вже зробили в Луцьку 8 доріг, в роботі ще 10. Загалом, до кінця року маємо намір зробити до 30 доріг», - розповів Юрій Крась.

Нагадаємо, що вуличний комітет «Гущанський» просив облаштувати дорогу на їхній вулиці ще 2 роки тому, мовляв, ані асфальтового покриття, ані громадського транспорту за більш як 10 років на цій вулиці не було.

До слова, торік міська влада Луцька вперше взялася за приватний сектор і це назвали проривом. Зокрема, як зауважив тоді депутат Луцької міської ради від партії УКРОП ]Микита Рабан, дорогу у приватному секторі в обласному центрі ремонтують вперше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 9 Липня 2018 15:13
Так все ж таки облаштувати чи відремонтувати те чого не було?
цікаво Показати IP 6 Серпня 2018 13:18
А що буде з тими огорожами і будинками, котрі побудовані на самісінькій дорозі по вул. Гущанська??? Не законні дозволи ж на будівництво відповідні органи подавали??Добре -огорожу перенесуть?? а в кого на плановій дорозі хата починається... Просто цікаво.??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus