USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька річка залишилась майже без води

30 Квітня 2014 16:42
Через чистку Теремнівських ставків, річка Сапалаївка може зникнути взагалі.

Про це під час засідання 59-ї сесії Луцької міської ради повідомив депутат Сергій Сівак.

З його слів, очисні роботи, що на річці Сапалаївка, планують закінчити до кінця літа. Однак, саме через затягування цього процесу в усіх водоймах міста зменшився рівень води.

На це Луцький міський голова Микола Романюк відповів, що за станом на сьогодні завершили лише перший етап очищення водойми. А для того, аби все стабілізувалось, потрібен час.

«Ви бачили, що звідти виловили? Потрібно багато часу, аби усе гарненько підсохло», - зауважив міський голова

Міський очільник зазначив, що земля та мул на березі Сапалаївки повинні висихати ще рік. І лише після цього берег річки можна буде використовувати для відпочинку людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
йося моргенштерн Показати IP 30 Квітня 2014 16:52
Сівак прокинься!!! люди радіють, що в оселях (підвалах) будинків зникла вода і сирість!!!!! вибори, вибори, депутати пі...ри!!!
5 до йося моргенштерн Показати IP 30 Квітня 2014 20:47
Йося, в підвалах вода зникла через суто природні причини - малосніжну зиму і суху весну. І зникла вона і на львівській, і на вересневому, які до сапалаївки ну ніяким боком не причетні.
електросенс Показати IP 30 Квітня 2014 17:52
А чому Осіпов не доповів сесії, з яких причин Сапалаївка суха? В усьому винен голова міста Романюк: він не зателефонував в Божу канцелярію, не замовив зимових опадів, не замовив весняних дощів. Як міг такий розумний юрист пропустити такий шанс!? Нічого. Він це "обгрунтує" на наступній сесії.
ВОНО Показати IP 30 Квітня 2014 20:30
Сапкалаївку знищив "прекрасний" керівник Романюк. За таке садити треба і надовго. Але лучани по суті рабські натури вони будуть оди співтимеру за знущання над довкіллям і місцем відпочинку городян
патріотка Показати IP 2 Травня 2014 17:31
те що наш міський голова Микола Романюк "прекрасний" ніхто не сумнівається!!!сапалаївку треба терміново рятувати тому,що сапалаївка це джерело риби.це домівля качок в яких нещодавно народилися 10 каченят,це джередо води для дерев парку бо без сапалаївки зникне місце для відпочинку лучан!!!там живуть прекрасні звірі!!! а наш "прекрасний"мер ніби спеціально тяне час щоб сапалаївка висохла і небуде що рятувати!!!поважний Микола Романюк отямтесь
патріотка Показати IP 2 Травня 2014 17:32
і це думка 12-річної дитини!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus