USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку окультурюють Сапалаївку. ФОТО

13 Червня 2013 13:55
Роботи із розчистки прибережної зони Сапалаївки здійснюють 15 організацій луцька. Очищують річку сьогодні, 13-ого червня.

Про це йдеться на сайті міськради.

Зокрема, це працівники управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, ДП ЛРЗ «Мотор», ПАТ «Енко», КП «Луцькспецкомунтранс» та інші. Вони запланували прибрати сухостійні дерева та вивезти їх, прибрати сміття.

Робітники розчищають русло річки, з якого виймають на беріг різний мотлох. Зокрема, це й автомобільні шини, пляшки, цегла, дошки, поліетиленові кульки тощо.

«Культура поведінки окремих людей потребує покращення», - коментує ситуацію радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока.

Також працівники ріжуть і вивозять дерева від Волинської обласної санстанції, які повалило після дощів, викошують траву.

Нагадаємо, нещодавно міський голова Микола Романюк провів виїзну нараду щодо продовження робіт благоустрою прибережної зони річки Сапалаївка в районі торгового центру «Сіті-Парк». Мовляв, раніше тут були суцільні чагарники і сміттєзвалище. За останні півроку територія значно змінилася. Облаштовані сходи, прибережну зону, проведено озеленення та благоустрій території тощо.

До 25 червня мають бути завершені роботи з укріплення русла річки Сапалаївки у зоні відпочинку, облаштують схили та засіють траву. Також будуть встановленні будиночки для птахів на пеньках.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
вася Показати IP 13 Червня 2013 16:44
А чому на ГПЗ ніхто не чистить??? Там взагаліскоро і сліду не залишиться від даної річки!!!!
Bobryk до вася Показати IP 13 Червня 2013 17:06
На ГПЗ Жидувка. Але половина лучан думає що Сапалаївка тече з Володимирської через ГПЗ на Теремно. При чому через Стир вона протікає по підземному тунелю
коля Показати IP 13 Червня 2013 18:19
а коли приберуть бруд залишений "розчищальниками" Сапалаївки восени 2012 року біля 9 школи. Тут теж був Романюк,коли садив ялинки у дворі школи і розмовляв з мешканцями, що вимушені щодня на це лайно дивитися
San до коля Показати IP 13 Червня 2013 20:53
Хіба ви не бачите, в якому місці чистять??? Щоб багатим із вікон відкривався гарний краєвид! А далі - вперед по руслу - хащі такі, що скоро вовки будуть водитися! Років з 12, з тих пір, як повирізали тополі, ніхто жодного(!) разу не косив!
Dyssja Показати IP 14 Червня 2013 17:58
А минулого року хіба Сапалаївку не чистили за 9 мільйонів? тай як чистили якщо цього року ще шини з річки виносять?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus