USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцька влада вирішила проблему опалення Студії друку шрифтом Брайля

18 Серпня 2017 13:00
Луцька міська влада вирішила проблему опалювання приміщення Braille Studio, йдеться на сайті Генерація

"У березні 2017 року Державне комунальне підприємство «Луцьктепло» виставило рахунок Волинському обласному осередку ВГО «Генерація успішної дії» за опалення приміщення в якому розташовується Студія друку шрифтом Брайля «Braille Studio» у розмірі 10000 гривень, звинувативши при цьому керівника осередку організації Віталія Ткачука у самовільному підключені до мережі теплопостачання.

Проблему обіцяв вирішити на той час виконувач обов’язків Луцького міського голови Ігор Поліщук, який дотримав свого слова і за рахунок коштів міського бюджету борг за опалення нещодавно було погашено", - йдеться у тексті.

Крім того, Ігор Поліщук запевнив Віталія Ткачука, що кожного року з міського бюджету й надалі виділятимуться кошти як на підтримку Студії друку шрифтом Брайля «Braille Studio», так і на опалення її приміщення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus