USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцька волейболістка гратиме в Кореї

18 Червня 2015 09:30
Гравець луцької ВК «Континіум-Волинь-Університет» Анна Степанюк увійшла до складу жіночої студентської збірної України. Зараз жовто-сині готуються до ХХVІІІ Всесвітньої Універсіади, яка відбудеться 2-14 липня в південнокорейському місті Кванджу.

«Анна Степанюк з луцької «Волині» вміє грати на будь-якій позиції в нападі – від «двійки» до «четвірки». Це волейболістка з шикарною загальною грою. Гріх не залучити такого гравця», - пояснив тренер збірної України Андрій Романович.

Окрім лучанки до першої студентської команди країни потрапили волейболістки з «Сєвєродончанки» - Світлана Дорсман та Анна Лісєєнкова – з южненського «Хіміка» -
Надія Кодола, Катерина Кальченко та Анастасія Чернуха та зв’язуюча Марина Дегтярьова, яка минулого сезону грала в Казахстані. Решта – представниці «Галичанки»: зв’язуюча Ангеліна Дуб’янська, центральні блокуючи Оксана Мадзар та Діана Карпець, доігровщиця Катерина Дудник та ліберо Вікторія Дельрос.

Згідно з розкладу Універсіади, українки 2 липня зіграють зі збірною Швейцарії, 5 липня поміряються силами з росіянками, а вже 6 липня зіграють останній груповий матч зі збірною Тайвані.

Зазначимо, у складі луцької команди Степанюк двічі вигравала Кубок України сезону 2011-2012 та 2012-2013 років. У ці ж роки «Континіум-Волинь-Університет» виборював срібні нагороди Чемпіонату України серед команд Суперліги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus