USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.95

Луцька художниця показала картини рідному місту. ФОТО

21 Червня 2012 16:58
Персональна виставка луцької художниці Ольги Кваші побачила світ у рідному місті. До цього картини митця можна було переважно бачити у Львові.

Виставка відкрилася у стінах луцького відділення банку «Хрещатик».

Ольга Кваша родом із Луцька. Закінчивши Львівську Академію Мистецтв, вона залишилася жити та працювати у Львові. Нині її твори знаходяться у приватних колекціях України, Росії, Польщі, Франції, США, Канади, Японії, Бразилії.

На виставці у Луцьку зібрали чверть сотні картин. Митець каже, що працювала над ними останні 5-6 років.

На відкриття завітали рідні, близькі художниці, а також поціновувачі мистецтва. Музичний супровід заходу забезпечив відомий волинський музикант Юрій Поліщук.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юлія Показати IP 22 Червня 2012 10:19
Оля і раніше була гарна, а тепер - взагалі королева! Тішуся тим...
/// Показати IP 22 Червня 2012 11:29
У приміщення Волинського регіонального відділення
колекціонер Юрко Гіттік Показати IP 27 Червня 2012 15:05
Ця виставка,як і їм подібні, не варта уваги.(Та ще й у відділку банка - чому б не в забігайлвці?)Ніхто тих картин не купить, але ця панєнка буде мати кайф з того, що зробила ще одну 1111-ту виставку, на яких теж не було куплено її полотен. Це така вже провінційна дурня - нічого не поробиш. Є інший приклад: художник з Одеси Ройбурт продав картину "Прощання з Караваджо" в галереї у Нью-Йорку за 100 тис.у.о. От і порівняйте рівень таланту і попиту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus