USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцька мерія готова судитися з державою

31 Жовтня 2008 16:55
Якщо «Нафтогаз» не проведе з Луцьком взаємозаліків, то мерія готова позиватися до держави. Про це під час колегії ОДА 31 жовтня розповів міський голова Луцька Богдан Шиба, - інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Шиби, «Нафтогаз» хоче перекласти на міський бюджет зобов’язання держави. Однак, якщо «Нафтогаз» до понеділка не проведе взаємозалік, то мерія буде змушена звертатися до суду.
Під закінчення роботи колегії глава Волинської ОДА Микола Романюк закликав керівників міст і районів погасити борги за газ. Він зізнався, що позавчора тиск газу в мережах був мінімальним, що міг зупинитися навіть Гнідавський цукровий завод.
Довідково:
Луцьк, як і всі облцентри, донині не отримав лімітів на газ, однак у місті розпочався опалювальний сезон. Аби лучани перед початком холодів не лишилися без тепла, мерія заручилася рішенням Луцького міськрайонного суду, яке забороняє припиняти опалювальний сезон.
Міністр житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко вважає, що проти деяких мерів міст необхідно порушувати кримінальні справи з приводу несанкціонованих підключень до тепломереж в містах України.
Кучеренко зазначив, що на сьогодні зафіксовані кілька таких випадків, зокрема, це стосується зриву пломб. «Це мер міста Луцьк, який гордо про це заявив. Міський голова міста Івано-Франківськ – попередив, що він це зробить...» – наголосив міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 31 Жовтня 2008 21:07
ШИБА-МОЛОДЕЦЬ!
Анонім Показати IP 1 Листопада 2008 14:33
на таких міністрів трійку ВЧК треба а не суд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus