USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцька мерія і підприємці виступлять єдиним фронтом у суді проти Токарського

2 Лютого 2009 11:45
Градоначальник Богдан Шиба запевнив підприємців, які торгують на пішохідному ряді між Завокзальним ринком і ТЦ «Ювант», що представник Луцької міської ради підтримає позицію підприємців про розірвання договору оренди землі між міськрадою та ПФ «Скорпіон-Сервіс». Про це йшлося під час особистого прийому громадян Луцьким міським головою, – 2 лютого повідомляє репортер «Волинських Новин».
На особистий прийом до Богдана Шиби від підприємців прийшла ціла делегація – приблизно 1,5 десятка чоловік. Підприємці просили у міського голови підтримати їх у судовому процесі проти ПФ «Скорпіон-Сервіс» про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки між міськрадою і та цією приватною фірмою.
Власне, судове засідання у Господарському суді Волинської області за позовом підприємців, де вони вимагають відмінити надання у оренду «Скорпіон-Сервіс» землю під пішохідним рядом між Завокзальним ринком і ТЦ «Ювант», відбудеться 24 лютого. «Представник міської ради підтримає в суді позицію підприємців», – зазначив пан Шиба.
Нагадаємо, що раніше підприємці та представники ПФ «Скорпіон-Сервіс» підтвердили інформацію, що між ними ведуться переговори про мирне розв’язання конфлікту. Але, ймовірно, досягти мирової угоди не вдасться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
руля Показати IP 2 Лютого 2009 12:23
побачим чи вартуе голусувати за шибу пидприемцям!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 2 Лютого 2009 12:55
підтримає шиба підприємців - може і буде мати підтримку від "приблизно 1,5 десятка чоловік"... і наживе славу людини, що десять разів змінює свою думку, або ж просто... забріхується?..
Анонім Показати IP 2 Лютого 2009 18:23
А по-моєму, Шиба може показати, що спроможний навести лад на ринках!
Руслан Леонiдович Показати IP 2 Лютого 2009 20:41
всiм привiт пора домовлятись шановнi друзi!!!
Анонім Показати IP 2 Лютого 2009 22:20
Всі наші проблеми від того що представники нашої влади,а в першу чергу мер Богдан Шиба займаються словоблуддям та загараванням з народом. Вказаний конфлікт розгорівся тільки завдяки недальновидній позиції нашого мера. Це він пообіцяв відібрати землю у облспоживспілки та роздати її нам підприємцям. Однак, ми своєчасно розібрались, що з цього нічого хорошого не вийде. А на торговій-пішохідній зоні, як її називають підхопили заклики мера, і як наслідок законні власники мають з землею та зажравшимися підприємцями серьйозні проблеми. А ведь закон на їх стороні. Більщ того в цей конфлікт намагались втягнути і загалом підприємців Варшавки. Бігав такий організатор - горний олень Тур та намовляв всіх, що: "Ми маємо підтримати підприємців з ряду. Сьогодні вони заберуть землю у Токарського, а завтра ми заберемо землю у Горгута. А міська влада, тобто Шиба нам потихому допоможе." Тур по телефону всіх в ночі обзванював а ми бігали як дуріки. І зараз, коли чути, що в судах ці спори розвязуються, більш того сторони намагаються домовитися, наш мер знов рішив погратися з закликами. А як хотілось почути з його вуст чоловічої та правильної (законної) точки зору і однозначної позиції. А він у нас схожій, вибачте на жінку сумнівної поведінки. "...за державу обидно!"
Анонім Показати IP 3 Лютого 2009 07:40
Чому Ви печатаєте коментари вибірково? Я не думав, що це видання працює на нашого мера.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus