USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька мерія програла суд Токарському

30 Грудня 2008 13:20
Суд скасував рішення Луцької міськради про розірвання договору оренди земельної ділянки із фірмою «Скорпіон-Сервіс» на Завокзальному ринку. Про це під час прес-конференції розповів міський голова Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
Богдан Шиба розповів, що прокуратура оскаржила рішення міської ради в суді, який скасував рішення депутатів. «Я провів консультації, і мене запевнили, що шанси виграти апеляцію – мінімальні», – зізнався міський голова. Але, за його словами, інакше, як у правовому полі, мерія до конфлікту втручатися не може.
Нагадаємо, Луцька прокуратура 24 листопада звернулася до міськради з протестом  на рішення, ухвалене 19 листопада. Цим рішенням Луцька міськрада вирішила розірвати договір оренди земельних ділянок із фірмою «Скорпіон-Сервіс».
Натомість прокуратура у своєму протесті зазначає, що це рішення «є незаконним». На думку прокуратури, договір оренди можна розірвати, лише коли одна зі сторін порушує обов’язки. А «Скорпіон-Сервіс», вважають правозахисники, умов договору дотримується.
Міський голова Богдан Шиба під час сесії нагадав, що ділянку надавали для обслуговування торгово-пішохідної зони, а не торговельного центру. Зрештою, 26-ма голосами «за» депутати відхилили протест прокуратури.
Власне, навколо пішохідного торгового ряду між «Ювантом» та Завокзальним ринком виник гострий бізнесовий конфлікт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 30 Грудня 2008 13:26
Чого і слід було очікувати. Шиба з Токарським давно узгодили такий сценарій.
Зрячий Показати IP 30 Грудня 2008 14:10
А Шибі то який толк з тої колотнечі?
Підприємець Показати IP 30 Грудня 2008 15:50
А як зараз бути нам, обдуреним Шибою підприємцям. Адже ми пійшли на протистояння з Токарським і хочемо в нього відібрати для себе землю, а Шиба нам обіцяв, що забере внього і віддасть нам. А зараз ще і міліцію почала займатися нашими справами. Може нам краще заводіка в когось відібрати, наприклад в Ахметова? Але тут треба поважнішого від Шиби спыльника шукати.
Анонім Показати IP 31 Грудня 2008 11:31
Мабуть пан Токарський добре посіяв в кума прокурора пана Гіля і відразу результат...
Анонім Показати IP 31 Грудня 2008 15:14
Господи, люди, хіба хто сумнівався: за деклараціями про захист прав підщприємців - юажання нагнути крупний бізнес, не більше. А суть: корупціонер Шиба домовився з бандиом Токарським. саме це хотів сказати автор новини, і ніц більше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus