USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцька мерія відвоювала стадіон «Авангард». ОНОВЛЕНО

19 Травня 2009 16:49
Сьогодні, 19 травня, Господарський суд Волинської області відхилив позов ТзОВ «Феміда-Інтер» по стадіону «Авангард». Про це в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» розповів Луцький міський голова Богдан Шиба.
Градоначальник Богдан Шиба зазначив, що таким чином суд підтвердив право власності луцької громади на стадіон.
За слоовами пана Шиби, Господарський суд повторно розглядав ситуацію, виконуючи ухвалу Апеляційного суду області. Хоча перше рішення госпсуду було на користь ТзОВ «Феміда-Інтер», однак у повторному протистоянні в суді перемогла міськрада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вінстон Показати IP 20 Травня 2009 09:15
Феміда хоть щось робила для стадіону "Авангард", а мер що зробить? "Сам не гам і другому не дам!"
Анонім Показати IP 20 Травня 2009 11:36
Міська влада заганяється... все хоче під себе і для себе (ні-ні! - всі віримо, що для громади!). Маршрутки 15 і 9 забрали в приватників - опозорилися на всю країну, то тепер зробили б висновки. Кожній справі і кожному майну треба ГОСПОДАР!!!
Свой Показати IP 21 Травня 2009 16:03
Прощай, стадион. Будет с тобой то же, что и со всем городом, когда за тебя возьмется "молода та професийна команда", тьфу, прости Господи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus