USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька міськрада не готова сваритися з «Облспоживспілкою»

23 Грудня 2008 08:28
Більшість політичних сил, представлених у Луцькій міськраді, висловлюються проти надання земельних ділянок під Центральним і Завокзальним ринками в користування комунальному підприємству «АвтоПаркСервіс». Про це 23 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Зокрема категорично проти цього варіанту виступає депутатська група ПРП, – запевнив голова облосередку політичної сили Олександр Мартинюк. Він зазначив, що з цього приводу пеерпісти ще вчора розповсюдили заяву, в якій відображена їх позиція.
Лідер фракції «НУ» в міськраді Андрій Козюра заявив, що помаранчеві вивчили це питання і, зрештою, голосуватимуть також проти.
Депутати-соціалісти, як розповів представник СПУ Микола Нікітюк, не мають бажання розривати договір оренди, який наразі укладений із «Облспоживспілкою».
Немає єдності, приміром, у фракції УНП. За словами депутата Анатолія Бубенщикова, фракція вирішила голосувати проти надання земельної ділянки в користування комунальному підприємству. Однак, очевидно, один із депутатів піде проти рішення фракції, підтримавши позицію мерії, – зізнався пан Бубенщиков.
Натомість найчисленніша фракція – БЮТ – ще не визначилася із власною позицією. Лідер фракції Юрій Корольчук розповів, що поки що не вдалося з цього приводу провести засідання фракції. Тому воно заплановане сьогодні, 23 грудня, на 09.00.
Однак, як стало відомо з поінформованих джерел, бютівцям складно буде виробити загальну позицію, оскільки думки всередині фракції істотно різняться.
Нагадаємо, що мерія вирішила надати земельні ділянки під Центральним та Завокзальним ринками в користування «АвтоПаркСервісу», аби позбутися посередника, яким є «Облспоживспілка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Грудня 2008 10:40
Шановні підприємці, колеги. У нас завжди на Україні кілька гетьманів та подумайте ви ж на кінець про своє. Яка різниця хто орендуватиме в кінці кінців чи Облспоживспілка з скорпіонами на пару (яка плату за оренду наганяє і нічого путнього на ринках не робила) чи ця нова фірма АвтоПаркСервіс яка кормить нас обіцянками. НІ одна ні друга сторона нічого нам простим підприємцям не гарантує!!!! ДАВАЙТЕ ВІДСТОЮВАТИ СВОЄ ПРАВО НА РОБОЧЕ МІСЦЕ, А НЕ ЇХ ПЕРШОЧЕРГОВЕ ПРАВО НА ВЛАСНІСТЬ ТА СТЯГУВАННЯ З НАС ПОДАТКІВ!!!!
Sid Vicious Показати IP 23 Грудня 2008 11:38
Пани ринкові підприємці, а давайте ви не будете заганятися з цінами, закладаючи на одиницю товару по 100 і більше відсотків прибутку. Може вам 15 вистачить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus