USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька міськрада рятуватиме підприємства від кризи

17 Листопада 2009 16:03
За півтора місяця до закінчення бюджетного року Луцькрада заходилася допомагати підприємствам обласного центру Волині і «латати дірки» у міській казні. Про це 17 листопада йшлося під час оперативної наради у луцькому муніципалітеті, - інформує репортер «Волинських новин».
Луцький міський голова Богдан Шиба зауважив, що чиновникам варто налагодити співпрацю з підприємствами Луцька, слідкуючи за їхнім фінансово-економічним станом. Градоначальник додав, що криза найдужче вдарила по підприємствам, які є найбільшими платниками до міської казни. Луцький керманич наголосив, що потрібно допомагати усім підприємствам без виключення, незважаючи на масштаби збитків від економічної кризи. Богдан Шиба озвучив загальний спектр допомоги підприємствам: від фінансової до моральної. Також він зауважив, що допомагати постраждалим від кризи мусять не лише структури міської ради, але й державні інстанції.
Заодно, міський голова нагадав: комунальні підприємства несуть на собі два тягарі - кризи та утримання державного бюджету.
«Будуть гроші чи не будуть гроші - потрібно забезпечити функціонування міста, не зважаючи на обставини», - сказав луцький очільник. Він укотре наголосив на продовженні ремонту луцьких дахів та міських автодоріг «не зважаючи ні на що». Нагадаємо, що «латати дірки» у міському бюджеті чиновники планують за рахунок коштів, виручених від аукціонів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
www Показати IP 17 Листопада 2009 16:50
А може не потрібно.... А то у нашій мерії ніби допомогти хочуть, а виходить все навпаки! Просто не заважайте, а то шось лякає ця ваша рятувальна операція!
Evil Показати IP 17 Листопада 2009 17:00
Мда... Ви вже всі напомагалися, що ті бідні підприємства і підприємці не знають як вижити. Просто не заважайте, дайте спокійно працювати і жити.
seal Показати IP 17 Листопада 2009 21:41
Мда, луцьке підприємство електротранспорту вже врятували, піднявши вартість проїзду. Якшо й інші підприємства рятуватимуть з нашої кишені, то скоро рятувати не буде для кого.
Юка Показати IP 17 Листопада 2009 21:47
а як він пропонує рятувати - чиновники повинні повіддавати їм свої заробітні плати, чи що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus