USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька молодь не відповідає депутатському баченню патріота

29 Липня 2009 11:24
Зовнішній вигляд обласного центру Волині дисонує із образом європейського міста, яке склалося про Луцьк. Про це сьогодні, 29 липня, під час сесії Луцької міськради розповів депутат від «НУ» Олег Іванюк, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Обранець луцької громади назвав молодь основним чинником у процесі, так би мовити, спотворення «обличчя» міста. А робить погані вчинки молодь тому, що у юнок і юнаків не вдалося виховати почуття місцевого патріотизму. Він нагадав про понівечений вандалами пам’ятник Лесі Українці у Центральному парку культури і відпочинку та про зірвані прапори міста у Луцьку.
 
Тому депутат запропонував запровадити у школах обласного центру факультативний курс із вивчення історії міста, аби пояснити, мовляв, кому стоять пам’ятники у Луцьку.
 
«Молодь не знає, кому ставляться ці монументи», - додав пан Іванюк. Він запропонував «відірвати кошти від дахів і доріг» і спрямувати їх на виховання місцевого патріотизму у школах.
 
Луцький міський голова Богдан Шиба також наполіг на посиленому вивченню етики у навчальних закладах міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 29 Липня 2009 11:37
Старый комсомолец Олежка, решил вспомнить молодость? Но, и во времена его юности, кто-то слушал западные рок-группы, а он советскую попсу. Кто-то хипповал, а он гордо носил комсомольский значок.
Анонім Показати IP 29 Липня 2009 15:34
Правильно! Так йому! А пам"ятник Лесі Українці знищив десант комсомольців з Донецька.Вони ж навалили кучі сміття на вулиці і поламали нам ліфти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus