USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька родина завдяки благодійному вечору отримала продуктів на тисячу гривень

29 Квітня 2009 11:34
Молодіжний клуб «51 паралель», який діє у Луцьку при церкві «Фіміам», провів 25 квітня благодійний музичний вечір «Співаю для Тебе» з метою збору коштів на продуктові пакети сирітській сім’ї, яка проживає в районі ЛПЗ. Про це інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням прес-служби церкви «Фіміам», ця родина живе у дуже скрутних умовах: трьох дітей, які ходять у 2-й, 4-й та 8-й класи, доглядає старенька бабуся, оскільки мама нещодавно померла, а тато позбавлений батьківських прав. Тому члени «51-ї паралелі» вирішили організувати концерт, у якому братиме участь молодь церкви «Фіміам» для відвідувачів християнського клубу, щоб залучати людей до доброчинності.
 
На концерті було дуже багато гарної музики від майже 20 учасників. Ведучі програми спонукали присутніх не бути байдужими до людської біди та допомагати тим, хто дійсно має у цьому потребу.
 
Завдяки проведеному музичному вечору зібрали 920 гривень і придбали харчові пакети, які передали сім’ї, що потребує допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus