USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Луцька влада, щоб розрахуватися за газ, позичить 23 мільйони

29 Квітня 2009 11:45
Луцька міськрада 28-ма голосами «за» затвердила рішення про здійснення внутрішнього запозичення для погашення боргів міста за газ. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Міський голова Богдан Шиба позачергово вніс на розгляд сесії Луцькради питання про отримання у державному банку кредиту обсягом 23 мільйона гривень для погашення боргів облцентру за газ. За словами пана Шиби, наразі борг міста становить 23 мільйони гривень. Розрахуватися за блакитне паливо потрібно завтра, 30 квітня, до обіду.
«Російську сторону не цікавить, як ми це зробимо», - додав пан Шиба. Міський голова запевнив, що за тіло кредиту платитиме держава, луцький бюджет погасить лише відсотки.
Депутат із фракції «НУ» Лариса Духневич цікавилася, звідки така велика заборгованість. Міський голова зазначив, що насамперед вона сформувалася за рахунок необґрунтованості тарифів на комунальні послуги, - мовляв, запізно їх підвищили. За його словами, вартість газу зросла 15 жовтня торік, а тарифи на тепло і гарячу воду – лише 1 квітня 2009-го. Окрім того, лише за минулий рік держава винна за різницю в ціні на блакитне паливо 9,5 мільйона гривень.
Зрештою, депутати 28-ма голосами затвердили запропонований міським головою проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus