USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька влада взялася за впорядкування ще одного парку

1 Жовтня 2008 17:26
Сьогодні, 1 жовтня, під час наради «Чистий двір міста – чиста держава» начальник відділу екології Луцької мерії Борис Сорока провів розподіл робіт з очищення парку культури і відпочинку імені 900-річчя Луцька між школами, вузами і державними та приватними підприємствами. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Щоб покращити стан цього парку, в обласному центрі Волині, 3 жовтня о 9.00 стартуватиме акція «Чистий двір міста – чиста держава», до якої планується долучити учнів навчальних закладів, які розміщені поблизу території парку, житлово-комунальні підприємства, лікарні, супермаркети, банки, приватні підприємства, структури, що проводять очисні роботи, Луцьке підприємство електротранспорту, міський  центр зайнятості. Загалом у прибиранні братимуть участь приблизно 1200 чоловік та майже 15 одиниць транспорту.
Як розповів пан Сорока, парк розділять на три зони. Кожен підрозділ, закріплений за певною територією, отримуватиме необхідні для роботи засоби і по закінченні прибиранні звітуватиметься мерії. Підсумки акції підіб’ють у середині листопада і найкращих працівників відзначать подарунками.
Як зазначив пан Сорока, можливим є варіант, що невдовзі парки переведуть на баланс комунального господарства «Зелене господарство», оскільки це підприємство проводить спеціалізацію своєї роботи в цьому напрямку.
Додатково:
Акція у Луцьку відбуватиметься у рамках всесвітнього руху «Робімо чистим світ». Вона заснована в Австралії в 1989 році. Її підтримали 120 країн світу і відбувається щорічно упродовж вересня-жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юлія Показати IP 1 Жовтня 2008 18:13
Хоч би трохи фантазії додали, та й назвали міську акцію інакше, бо ж так подібне оце «Чистий двір міста – чиста держава» до слогану, з яким Кривицький ішов на мера у 2002 (і виграв-таки!) - "Порядок у місті - порядок в державі". Автора цього слогану знаю особисто :)
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2008 19:29
такі акції треба проводити не раз у рік, а кожного тижня...
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2008 13:40
І що з того, вилижуть той парк, а пригріє сонце, набреде бидла і знов засруть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus