USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Луцька земля знову піде з молотка

15 Жовтня 2008 19:15
Луцька міськрада затвердила перелік земельних ділянок, запланованих для продажу на аукціоні. Про це 15 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Із семи запропонованих ділянок невеликий спротив депутатів викликала ділянка на бульварі Дружби Народів, 2б площею трохи більше, ніж сотка. Депутат із фракції ПРП Дмитро Москвич зазначив, що на тій ділянці немає де будуватися, адже поруч – парк Дубки.
Його підтримав представник фракції «НУ» Юрій Довгун. Він додав, що на тій ділянці справді нема як звести ні кіоск, ні іншу споруду. Натомість начальник відділу земельних ресурсів мерії Тетяна Лихограй запевнила, що зелені насадження не постраждають.
Зрештою, міський голова Богдан Шиба поставив проект рішення на голосування, і його підтримали 24 депутати.
Довідково:
Усього з аукціонів планується продати сім ділянок зі сумарною стартовою ціною понад 2,8 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus