USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі акробатки взяли «бронзу» на Чемпіонаті України

29 Травня 2014 17:12
Завершився Чемпіонат України зі спортивної гімнастики серед дорослих у Вінниці. Акробатична група у складі лучанок Дани Карпович, Софії Ткачук та Устини Коцепули завоювали бронзові нагороди.

Заслужений тренер України Олена Кришпінович зазначає, що відрядила своїх вихованок на дорослі змагання, щоб вони набиралися досвіду перед Чемпіонатом Світу. За регламентом чемпіонату дозволяється юначкам брати участь у дорослих змаганнях, тільки вони змушені виступати з обмеженою складністю. Тому ставка на вінницькому чемпіонаті була зроблена на техніку.

- Я не зовсім задоволена виступом нашої групи на чемпіонаті, були дрібні погрішності, хоча результат – дуже хороший. У нас ще є три тижні для підготовки, щоб підлікувати дрібні травми. А 26-го червня ми зі збірною України виїздимо на збір, - коментує Олена Юріївна.

Вже на початку липня луцьке акробатичне тріо виступатиме на Чемпіонаті світу в Парижі у віковій групі 12-18 років. За словами тренера головним завданням на світовій першості буде потрапляння у фінальну вісімку. Конкуренцію лучанкам в Парижі складуть 35 кращих трійок світу цього віку.

Нагадаємо, перед Вінницею волинянки здобули срібні нагороди на міжнародному турнірі в Польщі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вицык Показати IP 29 Травня 2014 18:54
МОЛОДЦЫ !Удачи в Париже! С Богом.
Анонім Показати IP 10 Червня 2014 15:37
Молодці дівчата!!! Ще б їм пару гпрних спонсорів на змагання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus