USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські акробатки виграли польське «срібло»

16 Травня 2014 18:01
Друге місце вибороли волинські спортсменки на міжнародних змаганнях зі спортивної акробатики, які нещодавно відбулися у польському місті Свідниця.

Вже 18-й рік поспіль Польська федерація спортивної акробатики проводить Міжнародний весняний турнір імені Генріха Хмілевського. Цього року на змагання прибуло 120 спортсменів з Польщі, Німеччини та України.

Успішно на змаганнях виступила акробатична група у складі лучанок Дани Карпович, Софії Ткачук та Устини Коцепули. Волинянки у віковій категорії 12-18 років вибороли «срібні» нагороди.

Група виступає разом лише три роки, та за такий короткий час заслуженому тренеру України Олені Кришпінович вдалося зліпити з дівчат цілком боєздатний колектив.

Зараз дівчата готуються до Чемпіонату України, який цьогоріч пройде у Вінниці. Першість України для них стане останнім офіційним змаганням перед Чемпіонатом світу, що відбудеться в червні цього року у Парижі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОЛЫНЯКА Показати IP 16 Травня 2014 21:20
Девчатам и тренеру успеха в Париже!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus