USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Луцькі амбулаторії ремонтують

21 Вересня 2017 14:20
Частина амбулаторій міста потребують співфінансування для проведення ремонтів і отримання техніки. Також велика проблема – із забезпеченням амбулаторій автомобілями, більшість із яких, до того ж, зношені.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 21 вересня.

Як розповів керівник управління охорони здоров’я Микола Якимчук, на 2018–2019 роки амбулаторії міста мали б отримати кошти від Світового банку, однак поки невідомо, чи надасть Світовий банк співфінансування, адже виникли певні затримки в тендерних процедурах.

Цього року від Світового банку вдалося одержати частину комп’ютерної техніки, програмне забезпечення та медичну техніку.

У планах міста – також розширити площі окремих амбулаторій, а також провести ремонти в частині з них, зокрема замінити вікна, утеплити фасад, змінити дах, оновити системи опалення, водопостачання тощо.

Окрім того, два тижні тому розпочалися роботи на вулиці Гордіюк із облаштування приміщення колишньої аптеки під амбулаторію. Із цією метою було виділень 1,250 мільйона гривень, а роботи мають закінчитися до кінця року.

21 вересня, своєю чергою, розпочалися ремонтні роботи в амбулаторії на Вересневому, на які скерували 3 мільйони гривень, а 150 тисяч гривень було витрачено на підготовку проектно-кошторисної документації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus