USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі автомайданівці відвідали «замок Міккі Мауса»

12 Вересня 2015 17:46
Громадські активісти зі всієї України, у тому числі й з Волині, відвідали чудове приморське місто Одеса у пошуках справедливості. Не оминули можливості «завітати у гості» до славнозвісного будинку нардепа Сергія Ківалова, який у народі іменують «замком Гаррі Поттера», й луцькі активісти з ГО «Автомайдан України». Щоправда, до самих «царських хоромів» увійти так і не вдалося – на вході гостей чекала озброєна гумовими кийками та міліцейськими щитами приватна охорона, одягнена у камуфляж.
Зауважимо, що до цього активісти «Автомайдану» та «Самооборони», які з’їхались із терен усієї неньки-України, прибули до приміщення Приморського суду міста Одеса, аби поспілкуватися із суддею, що курує справу щодо затримання лідера місцевого Автомайдану Євгена Резвушкіна (йому інкримінують хуліганство і погрозу або насильство щодо працівника правоохоронних органів) та двох лідерів осередку «Правого сектору», яких звинувачують у викраденні людини.
Однак, посилаючись на «виникнення обставин, що можуть становити загрозу життю й здоров’ю працівників суду та громадян», робочий день суду скоротили до 12 години.

Нагадаємо, Апеляційний суд у четвер, 10 вересня, відпустив під заставу двох керівників одеського «Правого сектора» - Стерненка та Демчука, а лідера одеського «Автомайдану» Євгена Рєзвушкіна відправив під цілодобовий домашній арешт. Такий хід речей надзвичайно обурив активістів із всієї країни, мовляв, «на осіб, які пропагують сепаратизм, управи немає, зате активістам приписують неіснуючі злочини та карають по-повній».

Тим часом перемовини активістів та працівників ЗМІ з охороною успіхом не увінчалися.
Хоча останні, здавшись від натиску, впустили людей на територію «палацу».
Надзвичайно смішно виглядала зграйка студентів, які буцімто вільно грали у волейбол на задньому дворі «замку Поттера», однак, після того, як основна частина медійників та активістів покинула територію, «студенти» поспішно ретирувались у різних напрямках. Для чого колишній голова ЦВК в Одесі влаштував таку собі «виставу благодійності» - невідомо.
До слова, після минулого візиту до будинку Ківалова міліція заарештовувала чимало активістів, які брали в ньому участь.

«Ну що, Підрах**й, ми повернулися, нас тепер більше. «Закриєш»усіх?», - вигукували із натовпу.

Тим часом керівництво міжнародного гуманітарного університету так і не з’явилося для перемовин. Після цього активісти вирушили до очільника Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі, аби поспілкуватися з ним щодо люстрації корумпованих і нечесних «служителів Феміди». Своєю чергою, губернатор Одещини «виявив винахідливість» і зустрівся з візитерами не в приміщенні адміністрації, а у ресторації. Жодної конкретної відповіді на запитання автомайданівців він не дав, зате назвав будинок Ківалова «замком Міккі Мауса»:

«Ви думаєте я боюсь протидіяти Ківалову? Де він, а де я. І забагато честі називати його будинок замком Гаррі Поттера. Це ж просто замок Міккі Мауса», - емоційно зауважив Саакашвілі, жестами показуючи різницю між власною впливовістю та рівнем нардепа.
Про колоритні перемовини між головою Одеської ОДА та активістами Інформаційне агентство Волинські Новини повідомить згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
волинянка Показати IP 12 Вересня 2015 18:18
Все на лице, а підрахуйлу кідалову нічого не можуть законно зробити! То як можна дальше сподіватися на справедливість?!
визначтеся Показати IP 12 Вересня 2015 20:21
то міккі-мауса чи гаррі поттера? а то я щось заплутався в героях і їх хатинках
777 до визначтеся Показати IP 12 Вересня 2015 22:14
Одесити називають його будиночком Гаррі Поттера, але наші самі собі суперечать і ще й героїв плутають((((
Анонім до визначтеся Показати IP 13 Вересня 2015 00:35
А що, автори статті їх розрізняють? Я уже не говорю о том, за чьи бабки ваши автомайдановцы катаются в Одессу.
Анонім до визначтеся Показати IP 13 Вересня 2015 21:48
і так і так можна)
Петро Показати IP 12 Вересня 2015 20:28
Просто ??????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нинішня влада йде в ЗАБУТТЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
ку Показати IP 13 Вересня 2015 07:37
Бездєльники на море вирішили з'їздити? І чому вони бачать лише замки минулої влади, а напевно ссаться бачити інші))))))) юо по мозгам прутом получать і нікуди не поскаржишся ))))))
12345 до ку Показати IP 13 Вересня 2015 12:25
Давно пора весь правий і автомайдан у тюрми
Штефан, Луцьк Показати IP 13 Вересня 2015 09:15
"Підрахуй" дивиться у вікно зі свого замку на плакатики, гаслечка і натовп, що приїхав зі всіх усюд, та й посміюється у комірець. Хлопці! Та, час закликів пройшов давно. Потрібно діяти. Робити щось практично і реально. Він не покине свого "Міккі Мауса" по добрій волі. Потрібно його спонукати до цього.
112 Показати IP 13 Вересня 2015 15:58
Толпа поехала подхарчиться а тут облом нема до вкрасти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus