USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Аби «м’якше спалося»: луцькі школярі допомогли добровольцям

5 Березня 2015 15:37
Бійці Добровольчого українського корпусу Правого сектора Волині отримали теплу постіль від луцьких школярів.

Так, вихованці Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука провели благодійний ярмарок, під час якого продавали вироби, виготовлені власними руками.
За виручені кошти вирішили придбати «спальне приладдя», яке з вдячністю й передали волинським добровольцям.
Варто зазначити, що сім комплектів подушок, матраців, теплих ковдр та постільної білизни «поїдуть» прямісінько на тренувальну базу військової організації, де майбутні бійці проходять військову підготовку.

«Ми хочемо зберегти життя та тепло наших бійців, внести й свою частку у цю війну, допомогти та розрадити. На жаль, ми - всього лиш учні, але, у силу власних можливостей, намагаємось хоч щось зробити для українських Героїв», - зауважила голова учнівської ради Діана.
Натомість школярі запевняють, що така акція не є першою, і не є останньою. Й, доки буде у тому потреба, юні патріоти й далі допомагатимуть воїнам.
Своєю чергою, добровольці подякували дітям за їхню небайдужість і за те, що вони активно приймають участь в неоголошеній війні проти українського народу.
Зазначимо, що спільними зусиллями учням вдалось зібрати 2720 гривень. Також вони разом із захисниками вшанували хвилиною мовчання полеглих у неоголошеній війні українських воїнів.

Нагадаємо, раніше Інформаційне ангентство Волинські Новини повідомляло про те, що схожі благодійні ярмарки серед учнівської молоді у Луцьку проводять уже не вперше. Так, у грудні минулого року вихованці ЗОШ № 17 влаштували ярмарок, під час якого продавали виготовлені власноруч смаколики, ялинкові прикраси та ляльки-мотанки. Усі виручені кошти передали пораненим під час проведення АТО бійцям, які перебувають на лікуванні у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі. А у лютому цього року учні зібрали гроші на теплі комбінезони для військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus