USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі спортсмени закликають долучитись до прибирання території навколо замку Любарта

15 Квітня 2021 21:44
В рамках оголошеної загальноміської толоки колектив Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організував прибирання території навколо замку Любарта.

Силами колективів Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «PRIDE» було повністю розчищено від сміття та зрубаного гілля територію від В‘їздної до Владичої вежі Луцького замку, інформує директор центру Олександр Кулаков.

Подрібнене гілля та 20 мішків (місткістю по 240 л) різного роду сміття було зібрано та вивезено на сміттєзвалище. Вже незабаром ентузіасти планують продовжити процес очищення навколишньої території замку.

«Наша головна історико-культурна локація – замок Любарта – крок за кроком набуває привабливого зовнішнього вигляду! Будемо раді всім, хто бажає нам допомогти!» – зазначив директор Волинського обласного Центру «Спорт для всіх» Олександр Кулаков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus