USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькі волейболістки очолили Суперлігу

18 Вересня 2020 20:58
У першому матчі другого туру жіночої Суперліги ВК «Волинь-Університет-ОДЮСШ» переміг чернігівський «Педуніверситет». Третя перемога поспіль дозволила підопічним Богуслава Галицького посісти перше місце у «турнірці» з 9 очками.

П’ятнична, 18 вересня, гра далася волинянкам відносно легко. Хоча моментами виникали пожежі в грі лучанок. Після першого впевненого сету – 6:25 – другий розпочався не найкраще. Рахунок стартових хвилин партії – 7:2, 8:3 – приголомшив тренера «Волині». Далі підопічні Богуслава Галицького швидко відновили паритет – 10:10, 17:17 – і тільки в третій десятці м’ячів вдалося перехилити шальки терезів на свою користь – 21:25. А в третій партії в волейболісток Чернігова не вистачило сил ні моральних, ні фізичних нав’язати боротьбу – 9:25.

«Ми ще не граємо на повну силу. Добре, що на старті нам випали не найсильніші суперники, і маємо час поставити свою гру. Зате я сміливо даю грати молодим гравцям. Яна Пянтковська грала в третій партії, вже грає Софія Борбич, Катерина Черкашина, Даря Гуренко. Тішить, що швидко відновлюється Анна Артишук і вийшла в стартовій шістці, а в неї, напевно, найвищий стрибок в Суперлізі», - розповів після гри тренер лучанок Богуслав Галицький.

Читати ще: «МИ РОСТИМО СВОЇХ СПОРТСМЕНІВ, ЦЕ В НАС ЗАВЖДИ ВИХОДИЛО», – НАСТАВНИК «ВОЛИНЬ-УНІВЕРСИТЕТ-ОДЮСШ»

Найрезультативнішою у складі луцької «Волині» була Вікторія Даньчак – 13 очок. Відзначимо також 5 ейсів капітана волинянок Олени Рудик.

Наступний матч туру «Волинь-Університет-ОДЮСШ» зіграє завтра, 19 вересня, о 14:00, проти господарок ВК «Полтавчанка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus