USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі євромайданівці пікетують облмуздрамтеатр

22 Січня 2014 15:06
Більше сотні активістів луцького Євромайдану заблокували вхід у Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Шевченка.

Євромайданівці вигукували гасла «Геть диктатуру», «Банду геть» услід міському голові Миколі Романюку, який прийшов на урочисті збори в облмуздрамтеатр з нагоди відзначення державного свята – Дня Соборності України.

До слова, правоохоронці, які на той момент стежили за громадським порядком біля театру, намагалися вгамувати активістів.

На протест мітингувальників Романюк відреагував тим, що запросив їх у приміщення, щоб разом взяти участь в урочистостях.

Нагадаємо, що з нагоди державного свята, Дня Соборності України, яке відзначають сьогодні, 22 січня, на Волині запланували низку заходів, серед них – урочисті збори в облмуздрамтеатрі.

За станом на 15 годину, активісти луцького Євромайдану заблокували сцену театру і закликали усіх присутніх у залі приєднатися до всеукраїнської акції протесту. Мовляв, коли в мирний час в Україні вбивають наших співгромадян, святкувати будь-що – неприпустимо.

До слова, у залі зібралися обласні й міські чиновники, представники, переважно, бюджетних установ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
ві Показати IP 22 Січня 2014 15:12
в країні нашій таке робиться а влада проводить заходи і розказують що все чудово.
В-52 Показати IP 22 Січня 2014 15:16
Правильно зробили.
ол Показати IP 22 Січня 2014 15:22
треба владу блокувати бо чому ж з народом не рахується ніхто народ обрав не для того щоб закони такі підписували а обіцянки були цяця
так,так сказав к до ол Показати IP 22 Січня 2014 16:17
Таку владу треба...- у день соборност1,вони арм*янина який читав в1рш1 Шевченка-розстр1люють об 6 : 00 до об1ду вбивають ще двох,а ще тисяч1 кал1чать...!!! П1сля об1ду - св"яткують...Кому потр1бна така влада ??? чар1вникам , укр,... - з холуйського десятку. ЗА СОТНЕЮ - М!Л!ОНИ !!!!!!!!!!!!
Чарівник Смарагдовог до так,так сказав к Показати IP 22 Січня 2014 16:22
от дарма мене приписав))) я з тобою солідарний..
укр Показати IP 22 Січня 2014 15:38
А чому більше сотні жителів міста вирішують за 200 тисячний луцьк? що. знов перемкнуло?
Чарівник Смарагдовог до укр Показати IP 22 Січня 2014 15:41
А шоб тебе перемикнуло!!!))
Луцьк до укр Показати IP 22 Січня 2014 17:00
Тому що решта 199 999 людей як барани мовчать, бажають жити і надалі рабами!!!!!! Вам перемкнуло якщо в такий час ще совість є щось казати
чорна сотня Показати IP 22 Січня 2014 16:19
европридурків намагается видати себе за цілий Луцьк.ребятя сц*кунишки успокойтесь никто вам не даст сделать в Украине африку. верните американское бабло назад и работайте на благо страны
Чарівник Смарагдовог до чорна сотня Показати IP 22 Січня 2014 16:24
От і ми проти африки в Україні.. заберите назад ваши деньги отдайте их Пукину, і ми будемо працювати на благо країни.
Didro до чорна сотня Показати IP 22 Січня 2014 17:23
ніхто не дасть таким недоумкам як ти "сделать в Украине африку! Ви як перекотиполе, покручі погані, багато вже "наработали на благо страны"?
лучанка Показати IP 22 Січня 2014 16:29
Когда уже разгонят этих вандалов?
сімферополь до лучанка Показати IP 22 Січня 2014 16:43
часть №....? до чого луцьк
Луцьк до лучанка Показати IP 22 Січня 2014 17:02
коли твій харант-зек посадить твоїх дітей-рабів в тюрму
lutchanka до лучанка Показати IP 22 Січня 2014 17:17
то вас треба гнати с***ним віником, щоб тут не "штокало" і не "к***ло"! З якого Мухосранська припхалось? тобі до цих "вандалів" як до неба раком. Брись звідси!!!
красавци, спавжні па Показати IP 22 Січня 2014 16:44
В країні людей безневинних вбивають, а вони по урочистостях ходять. Є КЛЕПКА у ваших чинушицьких канцерярських гнилих мозгах ? стидоття !!! Кров тих людей (вбитих і побитих, покалічених) на всій вертикалі виконавчої влади і відмивати її будуть ваші діти й внуки, прокляття мільйонів просто так не минеться. Якщо є хоча б крапля совісті - найменьше шо вони можуть зробити - піти у відставку, а краще пулю в лоб, то може хоч якась прощення хоч вашим сім'ям буде.
беркут Показати IP 22 Січня 2014 16:48
Ми вже на підході...
Paulo Показати IP 22 Січня 2014 17:03
В день масового розстрілу людей, які висловлюють свою громадську позицію, наша влада святкує? Це великий гріх, і верх цинізму!!! Більше на жаль слів не має.
lutchanka Показати IP 22 Січня 2014 17:29
Що таке Україна? Це коли футбольні фани різних клубів забувають принципову ворожнечу і стають Великою Армією Обурених і від того стає страшно гопнікам в погонах і без. Це коли духовний лідер мусульман передає вітання і слова поваги духовном улідеру Греко-Католиків. Це коли знаменита актриса із безмежно добрими очима кличе дружин, матерів і бабусь стати перед силовиками, аби матері кликали своїх дітей у формі схаменутись і перейти до людей. Це коли затриманий за заворушення, на псевдо суді, перед перспективою 15 років тюрми молодий чоловік надиктовує друзям недописану дитячу книжку! Це коли мер міста гарантує постраждалим , що їх будуть цілком безпечно лікувати за 600 кілометрів від місця битви, якщо в столиці лікарям бракує совісті, серця, сміливості... Це коли бійці внутрішнії військ із вдячністю що їх заблокували і вони не їдуть воювати з власним народом, виносять блокуючим дрова... Це коли незрячі люди із поводирем тримають тацю із канапками і пригощають протестувальників - вони також допомогають, вони також корисні! Це коли маленька красива дівчина-актриса із шаленим вогником в очах розповідає як вона боронила на Грушевського людей від нелюдей. А в неї, маленьку, що сиділа на ліхтарному стовпі, бикота у формі кидала гранати. Це коли власники вогнепальної зброї прозоро натякають очільнику ОЗУ МВС - дядько не засіваю бурю - жнивам не зрадієш. Це коли мешканці за одну ніч організовують дружини самооборони і відловлюють посередміста завезених бандитів. Це коли моя дитина подивившись новини зустрічає ранком після нічної зміни питанням: "Тато хто напав на наш Майдан?" і проводжає словами "Ти на Майдан чи на роботу?" Я не знаю скількох із нас посадять, побють, викрадуть (чи Боже Борони гірше). Я не знаю візьме гору народ саме зараз, чи це буде трохи згодом. Але не перемогти він не може. Нас усіх Господь (байдуже яким іменем хто його називає і як до нього звертається) вже поцілував у тімячко. Бо Україна, це коли ти до нестями ненавидиш державну машину, але до сліз любиш усіх цих неймовірних людей. (C)*Віталій Гайдукевич
Чарівник Смарагдовог до lutchanka Показати IP 22 Січня 2014 17:58
А ще Україна -це кілька мільйонів заляканих втомлених людей, які не можуть навіть уявити іншого життя, які бояться надіятися, бояться вірити, бояться змін.. У селах і містах вони сидять і бояться - бо вони так звикли жити.. Усі ми звикли боятись. Україна - це паталогічна тривожність, і разом з тим безнадійна віра в добро... Україна - це єдина країна в якій слово "патріот" важається ганебним і прирівнюється до "врага народа", але звучить як ніде гордо і трагічно..
lutchanka до Чарівник Смарагдовог Показати IP 22 Січня 2014 18:12
І ті, на Майдані, стоять не тільки за себе. але і за нас, які сидимо вдома в теплих хатах, квартирах, за те, щоб ці кілька мільйонів перестали бути заляканими, щоб вірили і не тільки вірили, а були впевнені в тому, що будуть зміни на краще.Так - ми звикли боятись, але поки ми цей страх не подолаємо - нами будуть керувати подібні "пакращувачі".
журналіст Показати IP 22 Січня 2014 17:43
Хто знає прізвище підполковника міліції на останньому фото? Я запитав його про це на майдані під час сумних заходів о 16.20, предявивши журналістське посвідчення, на що він грубо відповів: "А нашо!". Мене це не здивувало - це внутрішня "культура" української міліції. Буду вдячний за повідомлення.
Чарівник Смарагдовог до журналіст Показати IP 22 Січня 2014 18:00
А це вже збір інформації про посадову особу, (чи як воно там формулюється)... будьте обачніші.. ;(
журналисту Показати IP 22 Січня 2014 18:18
ну узнаеш незаконным методом фамилию полковника и что прийдеш к нему домой и обосц*шся на пороге
журналісту Показати IP 23 Січня 2014 09:55
На якій підставі він повинен був Вам предявляти посвідчення? Тому, що Вам цього просто захотілося? Якщо б була якась певна ситуація, і було б потрібно вам спілкаватися, то він зобовязаний був би це зробити. А предявляти посвідчення на вимогу першого застрічного, тому, що йому так забажалося - вибачте. Хоча, відповів він зовсім некоректно - тут я повністю згідний з Вами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus