USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі ЖКП доводять людей до травмпунктів

11 Грудня 2013 08:01
Лучанка Любов підсковзнулася на слизькому тротуарі на центральному проспекті міста й травмувала ногу. Біля під’їзду будинку 23 по проспекту Волі тротуари не були посипані ані піском, ані відсівом.

Пані Люба вийшла з будинку о 7.40. Ішла на роботу. Каже, що пам’ятала про калюжі під будинком, які були ввечері, тому взула нові неслизькі мешти та йшла обережно. Та оминути лиха не вдалося: «поїхали ноги, і гепнулася», - каже травмована.

У Луцькій міській клінічній лікарні пацієнтці сказали - розтяг. Тепер пані Любові першу добу потрібно прикладати до ноги холодне, у другу добу накладати компреси з нестероїдних протизапальних мазей, при потребі вживати знеболюючі препарати.


Волинські Новини намагалися з'ясувати, чому тротуари не були посипані, і хто за це має відповісти. Проспект Волі у Луцьку – територія обслуговування ЖКП №3. Щоб дізнатися чи вдосталь є піску, відсіву для посипання ожеледиці на тротуарах ми зателефонували у приймальню, звідти нас перенаправили до диспетчера за номером 24 04 48, мовляв він все знає і вам розповість, той, у свою чергу, сказав зв’язатися з дільничим ЖКП за номером 24 43 00, на іншому кінці дроту сказали, що нам необхідно зателефонувати майстру із благоустрою за номером 24 44 31. Останній слухавку не піднімав.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
У-ух! Показати IP 11 Грудня 2013 08:18
З такою масою в ожеледицю треба сидіти дома
Гость Показати IP 11 Грудня 2013 09:15
Вони не роблять нічого - це все правда.І доки буде таке творитися і до їх ніхто не буде наказувати. Отож безнаказаність цих чиновників,доки ми будемо їм платити гроші, а в них будуть шикарні зарплати ,то вони не будуть нічого робити. А нащо робити гроші і так ми дурні платимо.Не роблять не заплатитили, в магазині ми не платимо грошей, не одержавши товар.А тут товар- послуги, не одержали не заплатили.
Алєг Показати IP 11 Грудня 2013 19:03
А самі взяли б лопати і пообстукували лід, кожен під своєю хатою!!! Самі винні, звикли, що кожен щось проситься, подачки давай! А ви самі щось зробіть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus