USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі депутати ділитимуть гроші на дороги поза чергою

15 Липня 2009 14:25
Луцький градоначальник Богдан Шиба підписав розпорядження про скликання позачергової сесії міськради. Про це 15 липня повідомляють «Волинські Новини».
Як розповів міський голова під час прес-конференції, позачергова сесія Луцькради запланована на п’ятницю, 17 липня. Власне, під час сесії депутати вноситимуть зміни до бюджету, пов’язані із субвенцією із облбюджету. За словами пана Шиби, облбюджет надав Луцьку чотири мільйони гривень для ремонту комунальних доріг, окрім того, деякі кошти виділять і з міської казни.
Зокрема на одному із «найбездоріжніших» мікрорайонів Луцька – Вишкові – мають відремонтувати до Дня Незалежності не лише вулицю Героїв УПА, а й Селищну. Хоча роботи там почалися, але були припинені через важкий фінансовий стан підприємства, яке ремонтує шляхи.
Окрім того, 29 липня скликається чергова сесія Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus