USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькі депутати прохатимуть Януковича звільнити Тимошенко

24 Квітня 2013 16:29
Депутати Луцької міськради звернуться до Президента України з проханням видати Указ про помилування Юлії Тимошенко.
За це рішення одноголосно проголосували усі зареєстровані 39 депутатів під час 40-ої сесії міськради 24 квітня.
На розгляд сесії проект рішення виніс депутат Сергій Григоренко. Він зазначив, що Юлія Тимошенко не є кримінальним злочинцем, а її звільнення необхідне для громадського миру. Окрім того, він додав, що звільнення колишнього прем’єр-міністра є необхідним задля того, аби укласти угоду про асоціацію з Європейським Союзом. Адже однією із умов цього є звільнення політв’язнів в Україні.
«Я вважаю, що ми мусимо прийняти це рішення як певний крок до демократії, прав і свобод громадянина», - підтримав колегу депутат Андрій Осіпов. Утім, зазначив що, на його думку, Президент не розгляне це зверення, адже попередні листи до Віктора Януковича залишилися без відповіді. «Він пройшов ту межу, коли дослухався до рішень органів місцевого самоврядування», - зазначив обранець громади.
Після ухвалення рішення його текст вирішили надіслати на адресу Адміністрації Президента України і на адреси усіх міськрад облцентрів України.
Текст звернення:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
лучани Показати IP 24 Квітня 2013 16:46
Тимошенко є аферисткою,яка зруйнувала економіку,обезцінила гривню, підписала злочинний газовий пакт з Путіним та розчистила дорогу Януковичу. Варовка заслуговує на пожитєвий термін у тюрмі. Григоренко та Осіпов не про Тимошенко переживають,а про себе тільки думають. Бо коли бахиню посадять надовго, то їм прийдеться шукати іншу партію. Наприклад перескочать у Регіони.
Вчителька Показати IP 24 Квітня 2013 17:05
Шановний, не розписуйтеся за всіх лучан в першу чергу вона є жінка,яка не заслуговує на таку кару тим більше від нашого президента,а як її випустять то ви боїтеся,що Януковича посадить він більший злочинець як вона!!!
лучани до Вчителька Показати IP 24 Квітня 2013 17:22
Непотрібно прикриватися "жінкою". Вона була чиновником,яка вчинила КРИМІНАЛЬНИЙ злочин, і повинна відповідати за законом. P.S. Янукович також відповість з часом за свої гріхи.
111 до Вчителька Показати IP 24 Квітня 2013 21:40
Яка різниця чоловік чи жінка, за її помилки платимо ми, простий народ, та й і не в тюрьмі вона, а в санаторіїї, при підписанні газових угод більше дбала про європу, а не про неньку Україну((((
Кононович. Показати IP 24 Квітня 2013 17:59
Собакам, собачья смерть!
Олежик Показати IP 24 Квітня 2013 19:17
Диму без вогню не буває...Заслужила...
паша Показати IP 25 Квітня 2013 06:52
Какое отношение имеет Луцька миска рада до судимой второй раз Тимошенко, там что тоже такие как Юля.
відповідь до паша Показати IP 26 Квітня 2013 00:05
А ти що не знав там теж жуліки
люся Показати IP 25 Квітня 2013 08:50
Местная рада Луцька, предложите Тимошеници вернуть все долги которые из-за её договора с Путиным досих пор страдает народ Украины, пусть возместит этот долг и наворованое у народа тоже. Потом будите шото требовать.
Вася Показати IP 25 Квітня 2013 09:42
И еще Луцкие дехпутаты, стоя на куче мусора, что уже не убирают с момента начала "революции" "Вставай Украино", понимая как тяжело живется племени Умба-Кумба в Африке, призвал мировую общественность собрать средства и подарить каждому члену племени по ишаку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus